Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Tukes

By | 6.5.2015
7 Comments
 • author avatar
  Utelias 5 vuotta ago Vastaa

  Miksi meitä kansalaisia pelotellaan kaiken maailman asiolla? Vähän väliä on uutinen että joku makkaran syönti tappaa tai tulee syöpä jostain pehmolelusta.

 • author avatar
  Kauhistunut 5 vuotta ago Vastaa

  Tukes kieltäköön seuraavana Tukesin itsensä.

 • author avatar
  timo kurki 5 vuotta ago Vastaa

  Itse asiassa, Suomen lakiin kun taitaa jo polkupyorailijoiden kyparapakko olla kirjattuna, niin olisi ainoastaan loogista, etta myos jalankulkijoille olisi semmoinen pakko olemassa. Kavely kun on n. 50% pyorailya vaarallisempaa puuhaa kilometria kohden laskettuna. Ja pitaisihan nyt herran tahden turvallisuustietoisten kansalaisten huolehtia omasta turvallisuudestaan kayttamalla kyparaa aina kun rohkenee ryhtya kavelemaan.

 • author avatar
  Kypsä Urpo 5 vuotta ago Vastaa

  Mielestäni kaikkia 80g /m2 A4 paperiarkkia painavampia taakkoja nostettaessa tulisi pakolliseen varustukseen kuulua selkätuki, näppylähansikkaat sekä koulutettu, valtiollisen tarkastusviraston hyväksymä nostotoimenpiteen valvoja. A4 arkkeja käsiteltäessä pakollisena tulisi olla suojakäsineet, jotteivät paperinreunat pääse viiltämään haavoja sormiin. Asianmukainen lainsäädäntö ja yksityiskohtainen ohjeistus ja valvonta valavat kansaan uskoa yhteiskuntaan ja sen kaikkivoipuuteen, motivoiden väkeä veronmaksuhommiin.

  • author avatar
   Esa H 5 vuotta ago Vastaa

   Suojalasit, älä unohda suojalaseja.

  • author avatar
   Paperimestari 5 vuotta ago Vastaa

   80 g / m2 A4 arkki on yksi eniten vammoja vuosittain aiheuttava tuote. Tilastoimattomia paperiviiltoja syntyy työpaikoilla useampi sata joka päivä.

   • author avatar
    Päivän Byrokraatti 5 vuotta ago Vastaa

    Nyt kun tätä työpöytääkin katsoo… Löysit tuotteen, jonka kieltämistä tämä palsta ei vastusta yhtään!

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.