Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Kepa ry

By | 23.5.2015
4 Comments
 • author avatar
  Moo 3 vuotta ago Vastaa

  Hörhöt päättävät toisten hörhöjen kelpoisuudesta… Hankkikaa elämät.

  • author avatar
   Kalle 3 vuotta ago Vastaa

   Joo, mutta kun noita hörhöjä rahoitetaan verovaroista, siis minun rahoistani.

 • author avatar
  Teemu 3 vuotta ago Vastaa

  Niin kauan kun Israel kollektiivisesti kurittaa Gazan ja Länsirannan Palestiinalaisia, ylläpitää _laitonta_ miehitystä ja rakennuttelee siirtokuntia ja muureja mielin määrin minne lystää, niin minua ei haittaa tämänkaltainen ”syrjiminen”. Olin jo hetken aikaa kuvitellut, että Päivän Byrokraatti olisi ollut loistava löytö, mutta tämänkaltainen silmien ummistaminen näin törkeiden ihmisoikeusrikkomusten edessä on anteeksi antamatonta. Ja ei, tämä ei ole antisemitismiä, tuomitsen samalla tavalla kaikki ne, jotka tulittavat tykistöllä ihmisiä täynnä olevia lähiöitä ja tämän jälkeen kehuskelevat, että meilläpä homoseksuaalit voivat mennä naimisiin. Ollaan niin vapaita ja oikeamielisiä.

 • author avatar
  Näkevä 3 vuotta ago Vastaa

  Vasemmistoaatehan ei pohjimmiltaan ole liberaaliuden tai muiden julkisesti mainittujen tavoitteiden kannattamista. Pohjimmiltaan se ajaa sortoa ja anarkiaa, ja pyrkii romuttamaan järjestäytyneen yhteiskunnan.

  Kulissina vain sattuu olemaan milloin mikäkin poliittisesti korrekti keppihevonen. Kaikkein mystisin osa vasemmistoa on tosiaan se vasemmistolainen logiikka, joka sallii keppihevosen vaihtamista täysin ympäri vaikka kesken lauseen, jotta kannanotto pysyy yhä anarkiaa ja sortoa ajavana.

  Palestiinan ja Israelin osalta puolenvalinta on selvä. Palestiina on lähempänä vasemmistolaista ihanneyhteiskuntaa kuin Israel. Vasemmiston viralliset tavoitteet eivät kestä rationaalista tarkastelua tuon puolenvalinnan osalta, mutta ne perimmäiset tavoitteet ovat hyvinkin loogisia.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.