Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Kela ja Uudenmaan TE-toimisto

By | 25.5.2015
2 Comments
  • author avatar
    Simo Suutari 3 vuotta ago Vastaa

    Kela pitäisi purkaa kokonaan. Kelassa keskitytään juuri kuvattuihin”väärinkäytön”metsästykseen ja todellinen avun antaminen sitä tarvitseville on sivuseikka. Tästä poikkeuksena on tietyt etniset ryhmät. Uskomatonta byrokratiaa.

  • author avatar
    Miesasia 3 vuotta ago Vastaa

    Kelan ja muun valtion byrokraateista 80% naisia ja tämä on tulos… Ihmisten kiusaamista, alentamista ja yleinen vittuilu samalla kun istuu suojatyöpaikassa, jonka maksavat miehet ja naiset (pääasiassa miehet) jotka työskentelevät yksityisellä puolella.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.