Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Suomen riistakeskus

By | 17.7.2015
1 Comments
  • author avatar
    H. Moilanen 4 vuotta ago Vastaa

    Pakko ihmetellä näkemystänne odotellessa, että kuinkahan tämän valvominen onnistuu ja millähän todennäköisyydellä sanktioiden seuraaminen konkretisoituu? Itse epäilisin, että kauppiaan pyydystäessä jyrsijä, nahastaessa ja myydessä jalostettu tuote perhonsidontatarvikkeina markkinoille, kukaan ei saisi tietää ja vaikka joku saisikin, pienellä prosentilla ihmisistä olisi intressiä tästä ilmoittaa. Vai onko todellakin niin, että viranomaiskoneistolla on resursseja valvontaan siinä laajudessa,että seuraamukset voidaan todisteluine yms. saattaa toteen? Skenaariossani viranomainen kysyy kauppiaalta, missä orava on? Vastaisin, että en tiedä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.