Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

11 Comments
 • author avatar
  Riku 3 vuotta ago Vastaa

  Tämähän kuvastaa tulevaisuutta. Valkoinen vene kannattelee kruunattua taruolentoa (kuninkaallinen valkoinen mies), jota valtavirta vie Marxismin saattelemana viimeiselle matkalleen.

  Toistaalta sen voi myös nähdä valkoisena veneenä, joka on kyllin arvokas ja hyvä kannattelemaan tulevaisuuden taruolentoa – valkoista miestä – juurikin kulttuurimarxismin pinnalla ja nähdä asiat niiden todellisessa, kommunismin säteilevässä valossa.

  Taikka Punavuoren päiväkodin tädillä tuli hetken mielijohteesta tehdä oma värityskirja ja tämä on sivulta yksi.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

   Riku, kyllä se tämä sinun tekstisi on oluen arvoinen. Tarkkailepa sivustoa. Voi olla, että PB lähiaikoina pitää olutillan – voit tulla silloin lunastamaan palkintosi!

 • author avatar
  Roope22 3 vuotta ago Vastaa

  En tunnu löytävän tähän mitään lähdettä Vasemmistonuorten sivuita tai muualtakaan… Ettei kyseessä olisi vaan joku jekku/läppä?

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa
   • author avatar
    Roope22 3 vuotta ago Vastaa

    Kiitos! Ei jostain syystä tullut guuglehaulla esiin.

    • author avatar
     Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

     On muutenkin niin tuore juttu, kun vasta myöhään eilen illalla ovat päivittäneet logonsa… Selittääköhän ajankohta jotain? ;)

 • author avatar
  Mikko 3 vuotta ago Vastaa

  Aurinko muuten nousee idästä.

 • author avatar
  Rosebud 3 vuotta ago Vastaa

  Kuva on todella moniselitteinen ja ekologista vastuuta korosta, mutta samalla se valitettavasti edustaa kaikkea sitä sovinismia, mihin olen tottunut Helsingin vasemmistonuorilta. Yleisen harhaluulon vastaisesti kuvassa ei ole yksisarvista, vaan nuori ja vahva ori, joka on matkalla Pohjanlahden yli länteen murskaamaan natsipuolueen joka uhkaa Ruotsin turvallista arkea. Ruotsissa olessaan nuori ori todennäköisesti samalla murskaa monarkian, koska eihän se ole jees, jos muilla on enemmän.

  Meren päällimmäinen punainen kerros kuvaa sitä verta, joka vuotaa paremman vasemmistolaisen väkivallan tuloksena ja alemmat kerrokset kuvaavat kaikkea sitä saastetta, mitä kapitalistisiat käyvät Itämereen dumppaamassa aina silloin kuin eivät ole polkemassa Ay-liikkeen lakkoja tai maksamassa veroja yhteiskunnalle.

  Olen kuitenkin pettynyt, että kuvassa kuninkaana esitetään fallospäinen ori! Virhe on selvä ja ehdotankin, että Helsingin vasemmistonuoret heti yöunilta herättyään, eli joskus puoli kolmen jälkeen, kokoontuvat ja tekevät konsensuspäätöksen uudesta sukupuolettomasta hevoshahmosta, jolla on jokin unisex päähine, kuten esim. patalappu päässään.

  Varjotaideyliopiston rehtori,
  Rosebud

 • author avatar
  Lauri Lyly 3 vuotta ago Vastaa

  Ihan täyttää paskaa kuten tollasten märkäkorvien touhut nyt ja aina.

 • author avatar
  £orenzo Pamfletti 3 vuotta ago Vastaa

  Taruolento kuvastaa vasemmistonuorten ajatusmaailman realismia, kruunu päässä kommunismihallintojen taipumusta kääntyä perinnöllisiksi dynastioiksi – Pohjois-Koreassa tämä ehti toteutua. Sateenkaari, joka kuuluisi taivaalle, kuvastaa mereen asennettuna päälaelleen asennettua logiikkaa. Ja tosiaan – veneessä vauhkoontunut hevonen kuvastaa väärin määriteltyä lääkitystä. Tähti ei oikeastaan kuvasta muuta kuin vanhoja fraaseja ja kaavamaisia symboleja, joita on pakko käyttää kun muuta ei osunut käteen. Kaiken kaikkiaan symbolit kohdallaan, viittaus koraaniin tosin puuttuu.

 • author avatar
  SamiLahti 3 vuotta ago Vastaa

  Sopisi paremmin sirkuksen tai tivolin logogsi ja yksi vielä olisi Seksisen Vesan portinpieleen, hän harrastaa yksisarvisia. Tiwoli Seksinen

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.