Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Nykymuotoinen demokratia ei toimi, koska äänestäjät ovat liian tyhmiä?

By | 31.1.2016
1 Comments
  • author avatar
    ceterum censeo 4 vuotta ago Vastaa

    Tietenkin on totta, että nykyisen kaltainen edustuksellinen demokratia on tehoton ja äänestäjät valitsevat vääriä henkilöitä ja ovat liian tyhmiä tekemään fiksuja ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Siinä on kuitenkin yksi etu verrattua kaikkiin tunnettuihin vaihtoehtoisiin järjestelmiin. Se mahdollista huonojen johtajien pois potkimisen ilman verenvuodatusta. Äänestäjät eivät ehkä osaa ennakoida kuka tulee osoittautumaan hyväksi johtajaksi ja kuka huonoksi, mutta huonoksi osoittautuneen he kyllä tunnistavat ja osaavat myös antaa hänelle potkut.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.