Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Alexander Stubb ja talouspoliittinen takinkääntö

By | 30.3.2016
2 Comments
 • author avatar
  Mikko 3 vuotta ago Vastaa

  ”Irtopisteiden keräilyn on loputtava!” -A. Stubb

 • author avatar
  Rami 3 vuotta ago Vastaa

  ”Koti, uskonto ja isänmaa. Enkä pidä siitä, että ihmiset ovat lähteneet tätä sorvaamaan. Kodista lähtevät kaikki perusarvot. Kristinusko on se pohja, josta me suomalaiset ponnistamme ja isänmaa on meille kaikkein tärkein.” A. Stubb 20.12.2014

  ”En ole konservatiivi. En ymmärrä lokeroinnin tarvetta. Olen liberaali. Kaikki mielipiteeni ovat liberaaleja. [–] Moni ajattelee, että kun on oikeistopuolueessa, niin arvomaailma on automaattisesti koti, uskonto ja isänmaa. Ei se niin ole.” A. Stubb, 2005

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.