Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Päivän Byrokraatin kesäkilpailu

By | 17.6.2016
17 Comments
 • author avatar
  Urbanex Ninja 4 vuotta ago Vastaa

  Kevyesti kaikkiin suuntiin nojaava harrastussivu, jonka pääsisältö ei ole yhteiskunnallisissa asioissa, mutta joka nostaa juttujen ohessa esiin elämän knoppitietoa tai jonkin byrokraattisen tahon piikittelyä. Aiheina vakuutusturvien epäilyjä, Guggenheimia, säätiön toimia, Hok-Elannnon mukasuojelua suojeltua autiotaloa kohtaan jne..

  Face https://www.facebook.com/urbanexninja/ ja nettisivut http://urbanex.ninja/

 • author avatar
  Aki Kolu 4 vuotta ago Vastaa

  http://www.akikolu.name/

  Olen lasten parissa työskentelevä lähihoitaja ja samalla myös yhteiskuntatieteiden (pääaineena sosiaalityö) opiskelija yliopistossa. Suurin osa kirjoituksistani koskee lapsia ja nuoria ja koska he jokin päivä ovat yhteiskunnan täysimääräisiä jäseniä, luulen blogini jossain määrin olevan myös yhteiskunnallisia asioita käsittelevä.

 • author avatar
  hallelujaa 4 vuotta ago Vastaa

  Sori en laita omalla nimellä enkä halua mukeja, niitä on kaapissa nytkin liiaksi. Mutta tuossa on yhteiskunnallista sarjakuvaa, joka koittaa olla jokseenkin hauskakin. Käsittelen eritoten oikeusjärjestelmää tietämättä siitä oikeasti rivikansalaista enempää mutta koitan sivuta muitakin yhteiskunnallisia, ajankohtaisia ja filosofisiakin aiheita. Ainakin nro 34 on vetänyt inspiraatiota täältä.

 • author avatar
  Jarkko Jaakola 4 vuotta ago Vastaa

  http://Www.kansalainen.fi
  Lokakuusta laitettu käyntiin.

 • author avatar
  Ilmastokauhu-Tero 4 vuotta ago Vastaa

  Ilmastonmuutoskeskustelun taivastelemiseen keskittyvä Ilmastokauhu -blogi:
  http://ilmastokauhu.blogspot.fi/2015/05/imperiumin-vastaisku.html

  Vaikkei vähään aikaan olekaan ollut aktiviteettia, se ei ole varsinaisesti kuollut, vaan… tauolla. Homma meni niin absurdiksi viime vuonna että on vaikea edes yrittää taivastella sen hulluutta. Ilmastohysteria on kuin parodiaa joka parodioi itseään. Mutta kyllä se taas siitä alkaa, kunhan pääsen nykyisestä ähkystä yli. :)

 • author avatar
  Kille Kiljola 4 vuotta ago Vastaa

  Ehdotan Niko Kettusen poliittisten kannanottojen blogia, jota pyöritetään Helsingin Sanomien tiedepalstan nimikkeellä. Juttusarjan löytää tällä Google-haulla: https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#safe=off&q=%22niko+kettunen%22+site:hs.fi

  • author avatar
   Kille Kiljola 4 vuotta ago Vastaa

   Otteita parhaista poliittisista blogikirjoituksista:

   http://www.hs.fi/tiede/a1455253481946 – ”Eräs kansanosa viljelee ahkerasti käsitettä punamädättäjä. Se ilmeisesti kuulostaa vähemmän harhaiselta kuin puhe yhteiskunnan moraalista selkärankaa rappeuttavista kommunisteista.”

   http://www.hs.fi/tiede/a1456459392035 – ”Koulutusleikkausten ensimmäiset uhrit on saatu. Perussuomalaiset nuoret ilmoittivat torstaina käsittäneensä kehitysbiologian niin, että kromosomit määrittävät ihmisen sukupuolen ja seksuaali-identiteetin aina täysin yksiselitteisesti ja muu on kuvittelua.”

   http://www.hs.fi/tiede/a1463795717699 – ”Eräät trooppiset muurahaiset ovat kehittäneet todellisen rajat kiinni -ratkaisun maahanmuuttokysymykseen. Työläiset tukkivat päällään kaikki pesän sisäänkäynnit.”

   http://www.hs.fi/tiede/a1437617787838 – ”Joukko suomalaisia yrittää kansalaisaloitteella kaataa jo hyväksytyn tasa-arvoisen avioliittolain eduskunnassa.”

   http://www.hs.fi/tiede/a1447312588192 – ”Startup-yrittäjät pöhisevät taas Slush-tapahtumassa Helsingissä. Yritysjargonissa puhutaan pivotoinnista eli huonon liikeidean hylkäämisestä ja uuden suunnan ottamisesta.”

   http://www.hs.fi/tiede/a1424929157467 – ”Tällä viikolla Jussi Halla-aho avautui eduskuntavaalien ”heikkolaatuisista mamuehdokkaista”. Hänestä listat ovat täynnä ”ö-luokan nevöhööd-somaleita”, joita äänestetään lähinnä ihonvärin takia.´´

   http://www.hs.fi/tiede/a1393578796765 – ”Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen suivaantui Sauli Niinistön vaalikampanjaa kuvaavasta Presidentintekijät-elokuvasta ja varmisti näin sille maksimaalisen mediahuomion. Tujusen olisi vain kannattanut suhtautua elokuvaan kuin antennikrottiin. Ei sitä kukaan huomaa, jos siitä ei tee numeroa.”

   http://www.hs.fi/tiede/a1441249605879 – ”Nettikeskusteluja lukiessa tuntuu, että käsitykset turvapaikanhakijoista ovat yhtä vinksallaan kuin keskiaikaisten ihmisten ymmärrys luonnosta. Silloinkin keksittiin todellisuudesta vieraantuneita tarinoita muualta tulevista.”

   Hänellä on takana jo pitkä ja kunniakas ura kolumnistina, joka tuo esiin Helsingin Sanomien vasemmistolaisia mielipiteitä ja samalla höpisee jostain eläimistä, ihan kun ne liittyisivät asiaan mitenkään.

 • author avatar
  Amos Ahola 4 vuotta ago Vastaa

  http://amosahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

  Tiukkaa settiä, vaikka itse sanonkin.

 • author avatar
  Timo Nisula 4 vuotta ago Vastaa

  vähän asiaa ja paljon sanomista

 • author avatar
  Teknosokrates 4 vuotta ago Vastaa

  Teknsokrates kritisoi paskoja ideoita. Kirjoittajat ovat tutkijoita.

  https://teknosokrates.wordpress.com

 • author avatar
  Lindblom kimi 4 vuotta ago Vastaa

  Muutama tuhat kpl väärin ajateltuja ajatuksia.

 • author avatar

  Olen maaliskuusta 2015 lähtien säilönyt facebook sivuilleni lehtijuttulinkkejä käsitellen niitä Virastologian näkökulmasta.
  Virastologia = kehittämäni tieteenala joka selittää kansantajuisesti millä logiikalla Suomen hallinto toimii.
  Linkin yhteyteen olen aina yrittänyt kehittää mahdollisimman älyttömän selityksen miksi näin. Myöhemmin tarkasteltuna, totean lähes aina että mitään parampaa selitystä ei löydy.
  Virastopäivityksiä on tullut ehkä keskimäärin 3/päivä, olisikohan niitä sitten jo yli 1400…….

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 4 vuotta ago Vastaa

   Linkki?`

 • author avatar
  Henrik Hassinen 4 vuotta ago Vastaa

  https://henrikhassinen.wordpress.com/2016/07/29/long-time-no-hassinen-politiikkajakso/

  Oikeasti vain oma terapeuttinen henkireikäni, mutta uusimmassa postauksessa on jo ehkä sitä tuntumaa.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.