Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Helsingin Sanomat osti vanhan kliseen suomalaisesta viinapäästä

By | 28.6.2016
3 Comments
 • author avatar
  ceterum censeo 4 vuotta ago Vastaa

  Olipas taas päätön kirjoitus. Ja kuten tavallista Hesarin kohdalla, paras ja älykkäin anti löytyi kommenttiosiosta. Paras taisi olla se, jossa pääkirjoituksen logiikkaa noudattaen esitettiin, että sianlihan syöminen täytyy tehdä pakolliseksi. Sianlihasta kieltäytymisen kun on todettu korreloivan väkivaltaisuuden kanssa.

 • author avatar
  Mika 4 vuotta ago Vastaa

  Sitten vielä ihmetellään, miksi lehtien lukijamäärien kehitys on lehmänhäntä-käyrällä.

 • author avatar
  Jeppe juo 4 vuotta ago Vastaa

  Olipas paatoksellinen kirjoitus. Ihan kuin uskonnollisen hurmospuhujan teksti. Naurat Hesarin asenteellisuudella samaan aikaan olemalla itse vielä asenteellisempi. Paljon uskottavampaa olisi jos voisit argumentoida edes itse todellisiin tutkimustuloksiin viitaten, mutta sehän ei uskonnollisille yleensä sovi. Siinä kun oma usko rapautuu kun otetaan tiede peliin mukaan.

  Suosittelen PB:lle tiede arkun avaamista alkoholiin liittyen ja pidättäytymistä uskomusten ja ”luulisin sen varmasti olevan” sutkautusten viljelystä.

  Ja kyllä, otan ketutukseen yhden IPA:n kun alkoholivapautus ryssitään pitämällä keskustelu herättsjuhlasaarnan tasolla, molemmilla puolilla.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.