Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: VarmaVärin nuoret miehet maalasivat sotaveteraanin rintamamiestalon ilmaiseksi

By | 14.8.2016
2 Comments
 • author avatar
  Karl kauste 2 vuotta ago Vastaa

  Minua on erityisesti masentanut näiden rintaamiesalueiden systemaattinen tuhoaminen. Tähän suorastaan pakotetaan kaavoituksen tiivistämisellä sekä kiinteistöveron korotuksilla. Kuten kirjoittajakin näkee, on nämä puistomaiset alueet isoilla tonteilla kaunita ja viihtyisiä. Nyt niitä raiskataan lohkomalla tontteja ja rakentamalla moderneja taloja eheän kokonaisuuden sekaan. Ilmeisesti näitä alueita ei nähdä säilyttämisen arvoisena, kun ne on tavisten raketamia.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Ainakin Helsinki on toiminut juuri kuvaamallasi tavalla, ja esimerkiksi Länsi-Pakilan rintamamiestaloalue on täysin tuhottu. Yksityisellä omistuksella ei ole ollut mitään suojaa, kun virkamies on riehunut kaavoitusvisionsa kanssa.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.