Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Opetushallituksen ohje opettajille on tyylipuhdasta propagandaa

By | 22.8.2016
1 Comments
 • author avatar
  ObjektivistinBulla 4 vuotta ago Vastaa

  Tätä propagandaohjetta näyttää noudattavan myös talouslehdistömme sekä valtavirran sanomalehtemme.

  Viime viikkoina USAn vaalitaistoon oleellisesti vaikuttaneet Wikileaks- ja Project Veritas -paljastukset Demokraattisen puoluekoneiston ja Hillary Clintonin rikoksista ovat saaneet tasan nolla palstamillimetriä.

  Sen sijaan Trumppia vastaan masinoidut pukukoppipuhe-skandaalit ovat menneet ihan älyttömyyksiin. Olen aika totaalisesti menettänyt uskoni suomalaiseen journalismiin. Mikä tietenkin on hyvä alt-journalismille, varsinkin jos jokunen muukin yksilö päätyy samaan loppupäätelmään.

  Karmeaa on vain huomata, miten moni ei tunnu tajuavan / välittävän mitään ympärillään tapahtuvasta todellisuudesta ja nielee myös Trump-vastaisen propagandan.

  Ulkopoliittiset ongelmat Trump haluaa ratkaisemalla ”tekemällä diilin”. Diilin tekeminen tarkoittaa rauhan säilyttävän win-win ratkaisun löytämistä. Clinton taas on ollut keskeinen henkilö Libyan, Syyrian, Irakin, ja Ukrainan valtioiden romahduttamisessa, historiallisen ulko-Euroopplaisen siirtolaisaallon synnyttämisessä, ja Eurooppaan kohdistuvan terrorismin kasvattamisessa.

  Hmmm… närkästys pukukoppipuheista vai rauha Euroopassa. Kumpikohan olisi tärkeämpää? Varmaan närkästys pukukoppipuheista, kun Hesarikin näyttää olevan sitä mieltä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.