Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Rotuerottelua harjoittavan Feministiryhmän jäsenenä yhdenvertaisuusvaltuutettu

By | 25.11.2016
7 Comments
 • author avatar
  Kakka Pekka 1 vuosi ago Vastaa

  Onkohan nämä kaikki huonosti miesmarkkinoilla pärjänneitä rumia naisia?

 • author avatar
  Ville Niiranen 1 vuosi ago Vastaa

  Juuri niitä joille ei OIKEAA miestä ole löytynyt vuosikausien etsimisestä huolimatta.

 • author avatar
  Esa Nousiainen 1 vuosi ago Vastaa

  Kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia.

  Ellet sitten satu olemaan kantaväestöön kuuluva, vakituisessa työsuhteessa oleva, lihaasyövä heteromies.

 • author avatar
  Stubin fiksu broidi 1 vuosi ago Vastaa

  Ehkä nyt ihmiset ymmärtävät ettei tämä ole enää vitsi nämä feministi kahelit oikeasti vaikuttavat enemmän asioihin kuin luulettekaan ja pohjimmiltaan tämä moderni feminismi on puhtaasti marxistinen ”Equality of Outcome not Equality of Opportunity”
  Eli siis se että periaattessa jokaiseen työhän päättävään elimeen jne. luodaan kiintiöt. Sillä aikaa kun me olemma nauraneet näille läskeille viiksi femakoille he ovat aivopesseet ministerit kutsumaan itseään feministeiksi.

  Naurakaa vaan mutta nämä feministit ovat jo puoliksi voittaneet sodan yksi sukupolvi on jo aivopesty.
  Tiedän että tämä kuulostaa foliolta mutta googlatkaapa ”How To Brainwash A Nation” entinen KGBn agentti Yuri Bezmenov kertoo miten se tapahtuu. Siitä ei ole mitään todisteita, että neukut olisivat olleet koko feminismi liikkeen takana (vaikka se on marxistinen), mutta se mitä siitä saa irti on se miten nämä nykyiset ”tasa-arvo” ihmiset ajavat asiaansa kaikki lähtee lasten aivopesusta tai esim. YLEstä ja muista uutisista, mutta katsokaa Yuri Bezmenov löytyy muutama pidempikin video ja kirjoitti muutaman hyvän kirjanki.

 • author avatar
  Rudolf Hess 1 vuosi ago Vastaa

  Kiitos PB, että osallistutte tämän oksettavan kulttuurimarxistiryhmän touhujen tuomiseen päivänvaloon. On todellakin huolestuttavaa miten laajalti tähän kauniilla sanoilla (tasa-arvo, suvaitsevaisuus) peiteltyyn fasismiin osallistuu ihmisiä päättävistä elimistä, puoluejohdosta ja mediasta. Ja vaikka sinua moottoripyöräilevä, lihaasyövä ja rokkiakuunteleva vhm ei ”naisten feminismihöpinät” kiinnostaisi, nyt on aika herätä. Tajua kuinka paljon näillä on jo valtaa juuri siksi, että sinua ei ole kiinnostanut. Ja jatkamalla samaa laput silmillä lampailua nämä kohta päättävät siitä sinunkin elämäntavastasi. Sitten on myöhäistä itkeä.

 • author avatar
  Matti 1 vuosi ago Vastaa

  Harmi vaan kun yksikään valtamediosta ei näe tässä mitään pahaa.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 1 vuosi ago Vastaa

   Yhteiskunta on tuonne päin kallellaan. Samaisen ryhmän jäsenluettelosta tuli vastaan kymmeniä toimittajia.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.