Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: ”Virkattua vittua voi käyttää vaikka korvakoruna.” Tässä on ajatushautomo Hattu

By | 1.12.2016
8 Comments
 • author avatar
  Smiigu 2 vuotta ago Vastaa

  Opetus- ja KULTTUURIministeriö, samaa mieltä muuten. :)

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Oh, kaikkea sitä tulee kirjoitettua ja päästettyä ohi silmien. Kaikkein oudointa on, että kukaan muukaan ei ole huomannut tai ainakaan korjannut! :) Kiitos.

 • author avatar
  ceteum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Tasapainon vuoksi tulisi tietysti perustaa ajatushautomo kulkku, joka opettaa veistämään puisia mulkkuja. Ongelmana vain on se, että lienee mahdotonta löytää yhtään täysjärkistä miestä tai naista, joka kykenisi tämän ajatushautomon hengentuotteita julkisuudessa paatoksellisesti julistamaan purskahtamatta nauruun. Sillä feministipuolellahan ei vastaavaa ongelmaa ole.

 • author avatar
  Tim Best 2 vuotta ago Vastaa

  Täytyyhän rumilla ja tärähtäneillä naisillakin jotain tekemistä olla…

 • author avatar
  K.K 2 vuotta ago Vastaa

  Kuinka Rosa Meriläinen on joskus voinut päästä kansanedustajaksi? Mitä se kertoo meistä äänestäjistä ja tästä vaalijärjestelmästämme?

 • author avatar
  kaikenlaista kouhkaamista pitääkö kestää 2 vuotta ago Vastaa

  Aluksi ajattelin että tämä täytyy olla vitsi tosin huono sellainen. Ettäkö opetus- ja kulttuuriministeriö sivistäisi yhdeksäsluokkalaisia, buberteetti-iässä olevia, moisella hölynpölyllä ja ala-arvoisuuksia tuottavan hautomon tuotteilla. Jos näin on pitää opetus- ja kulttuuriministeriön tästä valinnasta vastuussa olevat panna vaihtoon. Täyttä arvostelukyvuyn puutetta tai sitten vahva feministinen agenda. Onhan tuon hautomon hengentuotteet vielä varhaisessa munimisvaiheessa, täysin kesken eikä noista valmista edes tule. Jos näillä hengentuotteilla pyritään muuttamaan maailmaa on se maailma johon niillä pyritään huono, ahdas, tuskallinen agressiivinen ja suvaitsematon. Jäitä hattuun hattuhautomon väelle ja järki käyttöön.

 • author avatar

  Hattulaiset levittävät propagandaansa Koneen Säätiön rahoituksella… Tampereen opetustoimi tukee käännytystyötä tarjoamalla kouluista tilaa nuorten feministien rekrytilaisuuksiin… Hatun feministisissä kiroiluiltamissa puhuu muun muassa Pekka Haaviston entinen ja nykyinen kampanjapäällikkö Riikka Kämppi… Meillä on tulevissa presidentinvaaleissa ainakin neljä evoluution kieltävää ehdokasta (Huhtasaari sekä sukupuolen kulttuurisuuteen uskovat Haatainen, Haavisto ja Kyllönen)… eli todellakin olemme totuuden jälkeistä aikaa ”juhlistamassa”…

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.