Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Management by perkele

By | 30.1.2017
3 Comments
 • author avatar
  Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

  Tietoomme on juuri tullut, että Annika Saarikon isä on valitettavasti kuollut eilen. Otamme lämpimästi osaa Annikan ja hänen perheensä suruun. Samalla esitämme pahoittelumme ja anteeksipyyntömme siitä, että juttumme osui tahattomasti kovin herkkään ajankohtaan.

 • author avatar
  ceterum censeo 3 vuotta ago Vastaa

  Tuo legenda Management by perkeleestä syntyi tietämäni mukaan Nokialla Kairamon aikana. Ja se ei suinkaan tarkoita kiroilemalla ja rähisemällä johtamista vaan tuli Kairamon tavasta tokaista: ”ja perkele pojat, mehän hoidetaan tämä homma”, siis mutkatonta ja suoranuottista asioiden eteenpäin viemistä. Ja kannattaa (kaiholla) muistaa se Nokian, silloisen Telen ja valtion yhteistyö, jolla synnytettiin se synergia jolla elektroniikkateollisuuden huima nousu saatiin aikaan. Valitettavasti siitä ajasta on taannuttu enemmän kuin pahasti. Jos olisi taannuttu edes pohjoismaiseen diskuteeraamiseen, mutta valitettavasti homma on mennyt pelkäksi kveruloinniksi. Lähinnä tulee mieleen tämä Groucho Marxin esitys
  https://www.youtube.com/watch?v=xHash5takWU
  tosin sillä erotuksella, että tulos ei ole yhtä hauska. Eikä oikeastaan lainkaan hauska.

 • author avatar
  Trumpetti 3 vuotta ago Vastaa

  Aihealuetta sivuten ehdotan seuraavaksi Päivän Byrokraatti -palkinnon saajaksi Barack Obamaa ja globaalia mediaa. Trump on saanut jälleen molemmille poskille oikein urakaalla mm. siksi, että hän valitsi väliaikaiseen 90 päivän viisumipannaan maat kuuluisalla kirsikanpoimintataktiikalla. Useiden medialähteiden mukaan (mm. NY Times, Fortune, Bloomberg) listan seitsemän maata perustui ajatukselle että kyseisissä maissa Trumpilla ei ole liiketoimintaa. Mielivaltaisesti valittu ja tiettyä uskontokuntaa ylimielisesti sortava lista on anteeksiantamaton, johon mm. entinen yhdysvaltojen presidentti Barack Obama kommentoi seuraavasti: ”The President fundamentally disagrees with the notion of discriminating against individuals because of their faith or religion”. Presidentti Obamalta taisi kuitenkin unohtua valitettava pikkuseikka, että hän itse laati kyseisen seitsemän maan listan rajoittaessaan maahantuloa näistä prikulleen samoista maista vuotta aiemmin. Median ja kiihkomielisten anti-rasistien keskuudessa on ilmeisesti sankoin joukoin lukutaidotonta porukkaa, sillä jokainen ESTA-hakemusta täyttävä kohtaa kysymyksen: ”Have you ever travelled to, or been present in Iraq, Iran, Syria, Sudan, Libya, Somalia or Yemen on or after march 1 2011?”

  Release Date: February 18, 2016
  ”The Department of Homeland Security today announced that it is continuing its implementation of the Visa Waiver Program Improvement and Terrorist Travel Prevention Act of 2015 with the addition of Libya, Somalia, and Yemen as three countries of concern, limiting Visa Waiver Program travel for certain individuals who have traveled to these countries….The three additional countries designated today join Iran, Iraq, Sudan and Syria as countries subject to restrictions for Visa Waiver Program travel for certain individuals.”

  https://www.dhs.gov/news/2016/02/18/dhs-announces-further-travel-restrictions-visa-waiver-program

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.