Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Onnitteluja uudelle Feministiselle puolueelle!

By | 1.2.2017
27 Comments
 • author avatar
  Huh hei 2 vuotta ago Vastaa

  Kyllä mahtaa täyspäistä transseksuaalia ahdistaa mikäli nämä höyrypäät pääsevät julkisuudessa edustamaan laajemminkin seksuaalivähemmistöjä…

 • author avatar
  Jeesus 2 vuotta ago Vastaa

  Mitä helvettiä. Onko noilla muka lupa liikkua vapaana? Noiko nostaa maan suosta ja tekee Suomesta jälleen hyvinvointivaltion? Kiitos hei, en jää odottelemaan…

 • author avatar
  Kalle Kirahvi 2 vuotta ago Vastaa

  Triggered :'(

 • author avatar
  Asd 2 vuotta ago Vastaa

  Mikä tun slurri???

  • author avatar
   joonas korpi-rintanen 2 vuotta ago Vastaa

   Se on se mcdonaldsin pirtelö

 • author avatar
  moog67 2 vuotta ago Vastaa

  Päinvastoin. Loistava oppositiopuolue syntymässä. Ovat niin sekaisin omissa jutuissaan, etteivät huomaa ympärillään tapahtuvia asioita. Näin ollen ei tule kinaa itsestäänselvyyksistä. Korkeintaan mökötystä jälkikäteen. Ja siinähän ei kukaan tuon porukan ulkopulinen häviä mitään.

  Tuo keskustelunpätkä tuo mieleeni 15-vuotiaan tyttäreni, joka eilen kotiin tullessaan luetteli kymmenkunta ”entistä kaveriaan” joiden kanssa ei enää ikinä tule olemaan tekemisissä. Syitä oli seläntakanapuhumisesta päivämeikin arvostelun kautta paikalliseen Heseen sovittuun aikaan saapumattomuudesta (vanhemmat eivät päästäneet)… Ja tänään nuo kymmenkunta teiniä ovat taas samassa porukassa, koska kyse oli, kuten tulemme tänään kuulemaan, jonkun entisen poikaystävän masinoima tahallinen ja perätön huhumylly. Tuo poika tulee viimeistään huomenna ottamaan uuden tyttöystävän tuosta porukasta ja kaikki somettavat sen olevan ”ihanaa”. Kunnes viimeistään lauantaina kaikki toistuu…

  • author avatar
   ***** viihdettä luvassa 2 vuotta ago Vastaa

   :D Amen to that! Toivottavasti onnistuvat.

   Hallituspuolueet kyllä kiittävät moisesta oppositioporukasta. Voi tehdä mitä haluaa reaalipolitiikan puolella, keltainen lehdistö saa niin paljon materiaalia höyrähtäneestä porukasta, että perinteisemmät sikailut ei saa palstatilaa riviäkään.

   Persujen ”radikaalisiipi” näyttää renessanssimiehiltä näiden rinnalla.

 • author avatar
  Kdkd 2 vuotta ago Vastaa

  Tämän takia feminismi ei tarkoita sitä naisten tasa-arvon ajamista, vaan tasa-arvoa kannattava ihminen on egalitaristi. Ihmiset ovat samanarvoisia, ideat ja ajatukset eivät.

  Noiden sisäiset ristiriidat tosiaan ovat ongelma heille itselleenkin. Kaikenmaailman marssit ja mielenilmaukset hoidetaan tapahtumaan osallistumattomien mielestä jotenkin väärin. Aina.

  Taistellaan siitä kenellä on suurin uhripääoma. Uhristatus on voimaannuttava kokemus. Säännöt on sellaiset, että koska uhristatus on ainoa mikä merkitsee siinä että ihminen voi sanoa mitä haluaa, on suurin uhristatus ensisijainen kilpailun kohde.

  Ennen kuin voi sanoa varsinaisen sanottavansa, on uhriuduttava mahdollisimman paljon jotta ylipäänsä asiasi viitsitään noteerata. On siis merkitystä ainoastaan sillä kuka sanoo, ei sillä mitä sanotaan.

  Kaikki itsensä feministeiksi identifoimat ihmiset eivät tuota höyrypäistä ajatusmaailmaa jaa, mutta on pakko ihmetellä että eikö heitä lainkaan haittaa että tuolta näyttää feminismin kasvot?

  Itse olen egalitaristi. Kannatan ihmisten tasa-arvoista kohtelua seksuaalisuuteen, seksuaaliseen identiteettiin ja etnisyyteen katsomatta. Jokaisella ihmisellä on omat ristinsä kannettavana, ja voimaannuttava kokemus on ylittää ne omat esteensä ja saada niistä huolimatta oma äänensä kuuluville. Se, että joku (nuo feministit) on sitä mieltä ettet kykene ylittämään omia kohtaamiasi haasteita on voimaannuttamisen negaatio.

 • author avatar
  J A 2 vuotta ago Vastaa

  Tässä on kyse ainoastaan YHDESTÄ suomalaisesta feministiryhmästä, jolla ei ole mitään osaa eikä arpaa feministisen puolueen kanssa. Mikä ihmeen olkiukko koko tämä blogipostaus oikein yrittää olla?

  • author avatar
   CIS 2 vuotta ago Vastaa

   Onko keskustelussa nähdyt näkemykset yleisiä radikaalifeministien keskuudessa?

  • author avatar
   mikäihmeenslurri 2 vuotta ago Vastaa

   Kyllä feministipuolueen jäsenien kommentteja seuranneena voin sanoa, että ovat yhtä sekaisin kuin nuo feministiryhmäläiset. Toivottavasti eivät koskaan pääse päättämään tämän maan asioista.

  • author avatar
   Alexander Tsub 2 vuotta ago Vastaa

   Voitko J A todistaa väitteesi?

 • author avatar
  Keke Jorkkeli 2 vuotta ago Vastaa

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D:D:D

 • author avatar
  Tasa-arpajaiset 2 vuotta ago Vastaa

  Näiltä tervejärkisempiä feministejä lokaavilta ns. Social Justice Warrioreilta on turha pyytää mitään anteeksi ja turha odottaa anteeksiantoa. Mikään ei ikinä riitä. Koko maailmankaikkeuden olemassaolo on rasismia, seksismiä ja vaikka mitä. Pohjimmiltaan touhu perustuu uhriutumiseen ja sen avulla vallan tavoitteluun ja muiden alistamiseen, seassa tietenkin projisoitua itseinhoa ja ripaus Marxia.

 • author avatar
  Trancis Tori 2 vuotta ago Vastaa

  Onko cisvihaaja nyt henkilö joka vihaa cis-ihmisiä vai cis-ihminen joka vihaa x:ää. Esimerkkinä: ”Suomi on täynnä transvihaajia”, kuinka tämänkin nyt ymmärtää?

 • author avatar
  Sigmundur Hakkarainen 2 vuotta ago Vastaa

  Miksette päivän *byrokraatissa* keskity valtion bloatin arvosteluun?

  Olitte ihkuja joskus kun teitte vähän niinku tutkivaa journalismia. Nyt olette cispaskoja ja teidän redpill-jutuista tulee pää kipeäksi. Menkää roskiin.

 • author avatar
  Madafaka 2 vuotta ago Vastaa

  Mitä tekimistä henkilöillä B ja C on tämän uuden puolueen kanssa? Sitä tässä ei nyt kerrottu ja jos henkilöillä ei ole mitään tekemistä puolueen kanssa, niin on vähän ankka koko juttu, vaikkakin feministeistä löytyy kyllä todella vastenmielisiä ääripäitä.

  • author avatar
   Sovinisti 2 vuotta ago Vastaa

   Tulipa nyt tarkistettua tuo, että Feministiryhmän ylläpitäjissä ja Feministisen puolueen johtajistossa ei ole samoja henkilöitä mukana. Feministiryhmä on silti ainakin yksi suurimmista suomalaisista feminismi-nimellä ratsastavista yhteisöistä, joten se on siten perusteltua tuoda esiin tässä yhteydessä.

   Henkilökohtaisesti minulle on täysin käsittämätöntä, miten tuollainen ryhmä on voinut kerätä melkein 5000 ihmistä yhteen, kun noita keskusteluja on ulkopuolelle vuotaneista kuvista seurannut. Ilmapiiri ei siellä ole millään lailla rakentava, tai siellä ei tunnuta edes haluttavan kehittää mitään muuta kuin omaa pahaa oloa siitä, että maailma ympärillä ei toimi siten kuin itse kullakin ajanhetkellä sattuu haluamaan.

 • author avatar
  Sovinistisika 2 vuotta ago Vastaa

  Feministipuolueen pääsy puoluerekisteriin on helkkarin hyvä juttu; nuo idiootit eivät tule ikipäivänä päättämään yhtään mistään, koska niillä ei ole toivoakaan saada tarpeeksi ääniä missään vaaleissa. Silti jokainen ääni, jonka nuo saavat, on pois joko Li Andersonilta tai Ville Niinistöltä, ja sehän on kerrassaan erinomainen juttu.

 • author avatar
  Taneli Ahola 2 vuotta ago Vastaa

  Sain syövän ja keliakin luettuani tuon keskustelun. mitvit?

 • author avatar
  Political correctness 2 vuotta ago Vastaa

  Nää höyrypäät pitää saada palaamaan maan pinnalle. Mielensäpahoittajien kerho joka hakee vain ja ainoastaan uhrin asemaa. Kohta ne väittää olevansa transmatelijoita koska identifioi itsensä käärmeiksi ja se on hyväksyttävä. Passissakin lukee vielä tän poliittisen korrektiuden aikakauden jäljiltä sukupuolen tilalla trans-sub-cis-lakto-vegaani-reptiili-vanhus-mieskoiranainen tms. Sain syövän kun luin tuon keskustelun.

 • author avatar
  Shar_Khasm 2 vuotta ago Vastaa

  Saara taas vauhdissa… Sen vkannattais juudaksen kansssa lopettaa se sienten syönti. Tollasta rasistista vihaa ei oo sitten natsien nähty. Ilmeisesti seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli oikeuttaa murhanhimoiseen vihaan…

 • author avatar
  cissuper-mies 2 vuotta ago Vastaa

  Cissu sitä cissu tätä, mutta transu loukkaa liikaa? Eivät ilmeisesti kannata tasa-arvoa

 • author avatar
  Esko Hakkunen 2 vuotta ago Vastaa

  Jännää minulle uutta salakieltä, joka vahvistaa ihan selvääkin kieltä käyttävien feministien ajatuksien synnyttämiä epäilyksiä feministien yhteiskuntakelpoisuudesta, ja siitä että he ovat puhtaita fanaatikkoja omassa ideologiassaan, joista erilaisista länsimaat joutuvat tällä hetkellä riittävästi kärsimään ihan ilman feministejäkin.

  Tuota kieltä on ilmeisesti tarkoitus ainoastaan ylimpien vihkiytyneiden klerkkien ymmärtää kun ei keskustelu näytä edes sisäpiirissä sujuvan, ja sillä lienee tarkoitus mystifioida ideologia samalla tavalla kuin katolinen kirkko ennen uskonpuhdistuksia käytti latinaa kristinuskon uskonkappaleiden sisällön piilottamiseksi kansalta.

  Sinänsä hyvä huomio, että feministipuolue ehkä kannattaa toivottaa tervetulleeksi viemään ääniä pois vihreiltä ja vasemmistolaisilta, koska se todennäköisesti hajaannuttaa vihervasemmistokoalitiota.

 • author avatar
  Donald J Trump 2 vuotta ago Vastaa

  Jenkkien sekopää jutut rantautuvat vihdoinkin Suomeen ja se on yhtä hauskaa suomeksi valitettavasti puoluehan tulee syömään itsensä kun miettivät kuka on eniten ”uhri”.
  Meanwhile enjoy, tämä puolue tulee tarjoamaan suuria määriä nauruja, hommahan olisi vielä hauskempaa ellei moni näitä ideologioita jakavia olisi koulutus tai muissa tehtävissä valtiolla.

 • author avatar
  juku 2 vuotta ago Vastaa

  kovin vaikeaa tätä on ymmärtää. kuten myöskin sitä että jos nyt vaikka sattuu syntymään mieheksi, ja pitää itseään miehenä, on heti joku hemmetin rasisti ja syrjijä jne. miksi pitää olla väkisin jotain mitä ei ole? muodikasta? kaveripiirin painostus? kavereita saa uusia. herätkää. Mies sanat voi korvata naisella. kommetti toimii niinkin.

 • author avatar
  cisp 2 vuotta ago Vastaa

  Jostain tuli mieleen Life of Brian elokuvan Colosseum-kohtaus…

  …sillä erolla tosin, että Monty Pythonin kaverit oli kieli poskella, ja nuo feministit ovat tosissaan. Mutta koska jokainen ääni on Liltä & Emmalta pois, pakko kannattaa!

  https://m.youtube.com/watch?v=w–QHQ1Fq9k

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.