Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Laki on ennallaan, mutta tulkinta muuttui – Trafi kielsi museotaksit

By | 20.2.2017
4 Comments
 • author avatar
  ceterum censeo 3 vuotta ago Vastaa

  Eiköhän tämäkin ole kostoa sille, että se liikennekaari eli tiestön kaappaus jota Traifin virkamiehet Bernerin kautta ajoivat, meni kiville. Sen kariutumisen jälkeen Trafista on tullut näitä kiusaamis- ja liikenteen vaikeuttamissäännöksiä jonossa. Yksi esimerkki niistä muista on se katsastussääntöjen tiukentaminen niin, että sellaiset pikkuviat joista tähän asti on hoidettu korjauskehotuksella johtaisivat nyt hylkäämiseen. Motiivi moiseen kiusantekoon on tietysti vähän arvuun varassa, mutta tuskinpa paljon pieleen menee jos olettaa, että virkamiehet havittelivat Liikenneverkkoyhtiössä nykyistä paljon rahakkaampia pestejä yhdistettynä jokseenkin olemattomaan kontrolliin. Nyt, kun näyttää siltä, että tästä saalistuksesta ei tulekaan mitään, niin se kostetaan.

 • author avatar
  Marko lahtinen 3 vuotta ago Vastaa

  Ja edelleen näitä autoja ajavat tarvitsevat luvat ja toiseksi museorekisterissä sanotaan selkeästi rttä ei luvanvaraiseen toimintaan.vaikka liikennekaari tulee voimaan niin siinäkin pitää olla luvat ja taustat kunnossa mitä näillä monesti ei ole.ei kannata oikoa asioita ja kertoa puolittaista totuutta

 • author avatar
  Hohhoijaa 3 vuotta ago Vastaa

  Näillä vintage takseilla kyydit lähes saman hintaisia kuin oikeilla, autot on romuja ja kuskeille maksetaan huonompaa palkkaa kun normi rengeille, kuka näitä kaipaa?

  Luulisi että kun auto on lähes ilmainen, niin olisi varaa ajaa vaikka puolet halvemmalla, kallis autohan on se suurin syy korkeisiin taksoihin… Tai näin ainakin useimpien alan ulkopuolisten mielestä.

 • author avatar
  Ihmettelijä 3 vuotta ago Vastaa

  Uutisen perusteella trafissa pitäisi käynnistää taas YT-neuvottelut. Selvästi liikaa aikaa virkamiehillä. Pari viikkoa sitten luettiin iltalehdestä ”ongelma”. Seuraavalla viikolla haettiin sopivaa toimintalinjaa useaan otteeseen palaveeraten wienerit kourassa… Tällä viikolla trafin sisäinen tiedotusorganisaatio voi valmistella julkisuuteen tiedotteen: näennäinen ongelma on ratkaistu, viilunkiyrittäjät laitettu kuriin ja Suomi pelastettu. Loistavaa työtä trafilaiset. Kansa ei voi kun toivoa, että joku palauttaisi teidät maan pinnalle. Tai starttaisi edes ne YT:t. Ja veisi wienerit!

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.