Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Kauppojen suojel… valvontamaksu 16-kertaistui

By | 22.2.2017
2 Comments
  • author avatar
    Peukaloruuvi 3 vuotta ago Vastaa

    Ehkä tällä haetaan mm. Britanniassa käytössä olevaa mallia, jossa tupakkatuotteita ei myydä normaalikassoilla lainkaan vaan erillisellä tiskillä tai infopisteella? Siihen nähden, millainen holhoomo Suomi on, tupakanmyynti on ollut Suomessa aika vapaata verrattuna moneen muuhun maahan.

  • author avatar
    Tuhlaajapoika 3 vuotta ago Vastaa

    En nyt ole sata varma, mutta eikö valtion tämmöinen ”rahastaminen” ole jos ei täysin laitonta niin harmaalla alueella ja varsinkin täysin moraalitonta, mutta ilmeisesti juuri, mutta Peukaloruuvi kuulostaa olevan oikeassa, tähän halutaan mennä ensin ja sitten kielletään tupakat kokonaan.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.