Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Mikael Jungner luonnosteli paremman alkoholipolitiikan

By | 26.2.2017
4 Comments
 • author avatar
  Iines 3 vuotta ago Vastaa

  Vapautetaan ja jokainen vastatkoon itse juomisestaan ei oikein käy käsi kädessä sen kanssa, että sitten itketään valtiota apuun maksamaan alkoholista aiheutuneet haitat. Jos otat ja sairastut – maksat itse.

  Mutta koska ehdottelija on Mikael Jungner, annan armon käydä tällä kertaa ja koetan ymmärtää demaria. Toivottavasti eivät pääse seuraavaankaan hallitukseen.

  • author avatar
   Markus-setä 3 vuotta ago Vastaa

   Hyvä Iines, ennen kuin muiden sanomisia tyrmätään, ehkäpä tunnepohjaltakin, olisi hyvä lukea tai kuunnella huolella. Luetko ajatuksella kohdan 4 (neljä)?

  • author avatar
   Anonyymi 3 vuotta ago Vastaa

   Jos valtio ei maksa hoitoa, omat rahat on juotu ja kun juomista ei voi lopettaa, niin mitäs sitten?

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 3 vuotta ago Vastaa

  Jungeri on hyvä ollut hyvä haistelemaan mihin tuulet vie ja tässä asiassa hän tietää, että Suomi raahataan itkien ja potkien länsimaiselle tasolle. Jaana Pelkonen ansaitsee alkoholipolitiikassa isoimman kiitoksen ja Rehula isot vihat.

  Lain piti tulla voimaan 1.1.17 (vähän kuin sata vuotislahja), mutta se meni uudelleen ”käsittelyyn” koska herran jestas jos 5.5% olutta saisi kaupasta?

  6. Alkoholin mielikuvamarkkinointia rajoitetaan nuorison turvaamiseksi

  -Think of the children .. paska argumentti aina ollut aina tulee olemaan, mutta toimii äänestäjiin.

  8. Maakunnat voivat halutessaan päättää alueellisesti tiukemmasta alkoholipolitiikasta

  -Tämä osoittaa miten tyhmä Mikael on…ensinnäkin miten edes voi antaa maakunnalle tämmöisiä oikeuksia? Silloin heille pitäisi antaa oikeus myös löysentää lakeja ja miksei perustaa kasinoita yms. Suomessa ei ole osavaltioita mutta jos herra Jungeri haluaa Suomeen osavaltio rakenteen, olen täysin avoin keskusteluun siitä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.