Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Ongelma on Ylen puolen miljardin rahoitus, mutta työryhmän ratkaisu on pistetuki mainostelevisiolle

By | 3.3.2017
2 Comments
 • author avatar
  Ihmettelijä 3 vuotta ago Vastaa

  Erittäin hyvin sanottu! Valitettavasti kenelläkään ei ole kanttia leikata ylen rahoitusta radikaalisti. Ainut toivo lienee, että Kokoomus esittäisi jonkinlaista valinnanvapautta yleveroon ja ihmiset äänestäisivät jaloillaan.

 • author avatar
  Kullttuurimarxismi on kriminalisoitava 3 vuotta ago Vastaa

  Yle vero on haittavero, niin haitallisia vapaamuurari-johtoisen ylen ohjelmat radiossa ja tv ssä ovat katselijan ja kuuntelijan todellisuudentajulle, ns ”uutisetkin” ovat lähinnä asenteellisesti väritettyjä Poliittisia tiedotteita, yleensä ostettuina amerikkalaisilta mediatoimistoilta, jotka ovat oikein urakalla venyttäneet totuutta jo kohta sadan vuoden ajan, kulloinkin omien neo-kolonialististen tarpeidensa mukaisesti.

  Valtionkonttorin virkailijoiden tulisi kirjata yle- vero kertymä kokonaisuudessaan haitta-asteeltaan samankaltaisten tuotteiden, kuten tupakan, viinan, kumiliiman, pirin ja sokerin kanssa samaan sarakkeeseen.

  Kaikkien niiden ihmisten mielestä joille Suomi, suomalaisuus, suomalaiset ja isänmaa ovat tärkeitä, tulisi perua kaikki mahdolliset lehtitilaukset, erityisesti hs-prawda, alma-median kaikki tuotteet, sekä loput maakuntalehdet ja boikotoida kaikkia niitä instansseja jotka ilmoittelevat näissä epäisänmaallisissa kalankääreissä.

  Hs Prawda ja sen NYT liite on loistava eko-tuote lemmikkieläinkauppiaille, se sopii suoraan lukemattomana ja avaamattomana standardi kokoiseen papukaijahäkkiin kakadun paskomisalustaksi, selkäpuoleltaan valmiiksi halkaistuna ja niittien poiston jälkeen saa kaija paskoa 48 päivää joka päivä puhtaalle alustalle, kun muistaa vaan nykäistä päällimmäisen sivun joka aamu pois.

  Samalla hajuhaitat minimoituvat.

  Fantastinen vihreä eko-tuote!

  P.s. Kenenkään ei koskaan tulisi äänestää yhtään ura- tai ammattipoliitikkoa, he ovat syypäitä kaikkeen kaaokseen koko euroopassa.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.