Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Sdp:n valtuustoryhmän puheenjohtaja kannattaa espoolaisten vaihtamista toisenvärisiin?

By | 3.4.2017
2 Comments
 • author avatar
  ceterum censeo 1 vuosi ago Vastaa

  Tällä Hellstömillä näyttää olevan samanlainen ajattelumalli kuin sillä vanhan tarinan Itä-Berliiniläisellä pikkupojalla.

  Kaksi poikaa huuhteli Berliinin muurin toisilleen Berliinin muurin yli. Länsipuolen poika huusi, että ”meilläpä on banaaneja”. Itäpuolen poika huusi takaisin, että ”meilläpä on sosialismi”. Länsipuolen poika huusi takaisin, että ”kyllä meillekin tulee sosialismi” johon itäpuolen poika vastasi, että ”häh häh hää, sitten teilläkään ei ole banaaneja”.

  Voi siinä käydä niin, että Espoossa tulee se värinvaihto, mutta sitten Espoossakaan ei enää ole banaaneja. Siispä hyvä neuvo ensi sunnuntaille. Jos haluat Espooseen samanlaisen kehityksen joka teki aiemmin vauraasta Detroitista vararikkopesän, äänestä SDP:tä.

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 1 vuosi ago Vastaa

  Tämä sama läppä on kuultu Saksan ja Ruotsin Vihreiltä ja mitään vasta reaktiotahan ei varmaan ole tulossa…

  Ei muuten kannata mitenkään ihmetellä, että hän on myös vanha ope, rehtori, opetusneuvos, entinen oajn jäsen ja yksi syypää miksi kersastasi kasvaa globaalistinen kasviksia syövä post transseksuaali queer feministi jonka työ on unelmointi ja mielenosoittaminen.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.