Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Metsähallituksen tietojärjestelmä teki temput kalamiehille

By | 3.6.2017
1 Comments
  • author avatar
    Seija Surillinen 2 vuotta ago Vastaa

    Haiskahtaisi jotenkin siltä että Ville Niinistö, Paavo Arhinmäki, Lee Andersson ja Husu ovat olleet asialla peitenimillä? Tuo vain tuli mieleen koska olen saanut heistä julkisuuten antamiensa lausuntojen pohjalta pahansuovan, ahneen ja juonittelevan kuvan. En tiedä onko niin, mutta sellaisen kuvan olen heistä saanut. Lisäksi pelkään heidän rakentamaansa vihapoliisijärjestelmää, jossa poliisi toimii kuten Stasi, KGB ja Bowibu.

    Vihreät ja marxilaiset kommunistit ovat tehneet Suomesta kammottavan paikan asua kantasuomalaiselle. Voisi sanoa että he ovat katkeralla suomalaisiin kohdistuvalla ihmisvihallaan pilanneet elämäni.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.