Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Lisäohjeita USA:n äitiyspakkaukseen

By | 4.6.2017
2 Comments
  • author avatar
    Juhani Nyström 3 vuotta ago Vastaa

    Tuntien ihmisten sangen rajallisen ymmärryksen on todella tärkeää antaa käytön opastusta henkilökohtaisesti laatikkoa luovutettaessa ja liittää käyttöohje mukaan kirjallisena. Lapsia muuten kuolee tukehtumalla, ellei vaadita opastusta kannen käytöstä. Viranomaiset USA:ssa ovat sangen eteviä.

  • author avatar
    Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

    Mikäli äitiyspakkausta käytetään muuttolaatikkona, on lisäksi syytä suojata lapsi huolellisesti kuplamuovilla. Laatikko tulee merkitä huomiovärein, jotta se löytyy uudessa asunnossa vaivatta. Liian pitkään laatikossa säilytetty lapsi voi pilaantua. Aiheutuva kosmeettinen ja hajuhaitta on pahimmillaan erittäin merkittävä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.