Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vihreiden tasa-arvokäsitys on vitsi

By | 6.6.2017
5 Comments
 • author avatar
  Esko Tavast 1 vuosi ago Vastaa

  Huono tulkinta pb:ltä

  • author avatar
   Maurizio 1 vuosi ago Vastaa

   Miten niin? Meriittien pitäisi ratkaista, eikä sen, mitä on haarovälissä.

 • author avatar
  Juha 1 vuosi ago Vastaa

  Huonoa tulkintaa?

  Minulle joskus opetettiin, että tasa-arvoa on arvioiminen kykyjen eikä sukupuolen perusteella. Tässä tapauksessa arvioidaan kyvykkyyttä vihreiden johtoon.

  Onko minulta mennyt jotain ohi?

 • author avatar
  Minäpahoitinmieleni 1 vuosi ago Vastaa

  Erittäin hyvin sanottu. Tosin onhan vihreät tässä oikeassa. Eli otetaan pois käytöstä ne hyvät tavat että MIES maksaa tai MIES avaa oven yms. Myös kaikki naiskiintiöt pois ja urheilussa ei apua naisille. Pakollinen asepalvelus ja mitähän vielä. Sanokaa nyt yksikin hyvä asia mitä mihillä on ja naisilla ei jos pisulaareja ei lasketa. Tän päivän ongelma on että on liikaa aikaa miettiä turhia ja että omasta epäonnistumisestaan voidaan syyttää muita. Keskittyisivät oikeasti tärkeisiin asioihin niin voisin jotenkin ymmärtää. Tämä asia oli tärkeä varmaan 50v sitten. Nyt se on hyvällä mallillaan mutta aina kaikkea pitää sorkkia..

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 1 vuosi ago Vastaa

  ”Vihreälle liikkeelle edistys tarkoittaa siis siirtymää marxilaisesta feminismistä postmoderniin kolmannen aallon feminismiin.”

  Tämä pitäisi opettaa kaikille. Itse en edes tiennyt mitään koko jutusta ennen kuin alettiin huutaa ”feminismiä” joka tuutista, olen 80-luvun lapsi ja kyllä me ainakin arvostettiin ihmisiä tekojen ja saavutusten mukaan jotenkin 2010 luvulla tämä on ongelma?
  Kun toisissa maissa naista kohdellaan vielä synnytyskoneena jotenkin länsimaissa mies on nykyään se sylkykuppi?

  Miksiköhän Vihreiden ideologiaa ei tarkastella enemmän? Koska kaikilla meillä on varmaankin kavereita jotka äänestävät ja luulevat Vihreiden olevan se ”hipsteri liberaali ” puolue, ns. modernin ihmisen puolue.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.