Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Helsingin Sanomien huippuanalyysi

By | 12.6.2017
8 Comments
 • author avatar
  Georg Wrede 1 vuosi ago Vastaa

  Ei pysty enää edes kommentoimaan. Niin äimän käkenä olen HS:n takia.

 • author avatar
  diipa daaba 1 vuosi ago Vastaa

  Pelkästään Helsingin Pravdan otsikoita peräkkäin luettelemalla voisi jo varmaankin kohta sellaisen keskimittaisen standup keikan vetäistä.

 • author avatar
  Pasi T 1 vuosi ago Vastaa

  Muistan hämärästi, että muutama vuosi sitten suuret suomalaiset mediatalot olivat huolissaan valeuutisista, ja julkaistiin päätoimittajien julistus ” luotettavamman median puolesta”
  Nyt ei tunnu löytyvän yhtään rehellistä, puolueetonta juttua persujen puheenjohtajavaihdoksesta.
  Ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, JSN ei ota käsiteltäväkseen näistä jutuista tehtyjä kanteluita.

 • author avatar
  Bogreol 1 vuosi ago Vastaa

  Viimeistään nyt ymmärrämme millaisessa konformismin yhteiskunnassa elämme. HS-otsikko on todella oxymoronien äiti. Halla-ahosta tehdään syyllistä, vaikka hän halusi vain noudattaa hallitusohjelmaa, ja hallitusohjelman väsäämisessä olleet halusivat Halla-ahon alistuvan tahtoonsa eli ettei sitä noudatettaisi. Halla-aho piti pintansa, nosti profiiliaan, ja sai Sipilät ja Orpot näyttämään onnettomina selittelijöinä, kevytpoliitikoina, joiden luotettavuus entisestään heikkeni. Marttyyreiksi pikemminkin haluavat nämä suomensyöjät, joiden moraali ei kestänyt sovittujen periaatteitten noudattamista, ja jotka hurskastelivat arvoillaan, joita eivät kykene noudattamaan.

 • author avatar
  tapsa 1 vuosi ago Vastaa

  Hohhoijaa.. Käytetty vessapaperikin alkaa olemaan kallisarvoisempi kuin tämä ”valtakunnan ykkösprintti’.

 • author avatar
  Matti Henttunen 1 vuosi ago Vastaa

  Ennen kuin aukaisin kyseisen jutun luulin, että otsikko olisi toiminut Halla-ahoa vastaan itse kirjoituksessa. Käsittämätöntä puna-viherkuplalaista sontaa koko juttu.

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 1 vuosi ago Vastaa

  Hesarin lopetin jo vuosia sitten kun muuttui ihme mielipide- ja viihelehdeksi Riikka Venäläinen teki omat tuhonsa ja sen jälkeen lähti YLEen jatkamaan tätä.
  Uutisbisnes on kovaa ja varsinkin, koska printtimedia tekee kuolemaa ja YLE käytännössä loputtomilla verovaroilla estää internetkilpailun, mutta ei tämä ole HSn kuolemisen syy se löytyy sensationalismista eli tabloid lehdeksi muuttumiseksi, missä itse faktoista puhutaan noin 1/4 ja 3/4 artikkeleista on mutuhötöä.

  Muualla maissa on jo paljon kansalaisjournalisteja jotka pelkällä youtube kanavalla tekevät parempaa ja aitoa journalismia kuin esimerkiksi HS jossa tuntuu olevan tärkeämpää kirjoitella clickbaittia ja ideologista roskaa kuin seurata journalistisia ohjeita.

  Jos Suomesta löytyisi porukka joka alkaisi tehdä oikeita uutisia kyllä täältäkin se 5-10e kuussa patreon tilille löytyisi. (Veikkaan etten ole ainoa)

 • author avatar
  RWB 1 vuosi ago Vastaa

  BTW lukuvinkkiä (tuskin kovin moni Seuraa lukee, joten on varmaan minun tavoin muutoin jäänyt tämä mielenkiintoinen artikkeli näkemättä):
  https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.