Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Suomen Poliisi ryhtyi mykkäkouluun, kun Päivän Byrokraatti kysyi vaikean kysymyksen

By | 19.8.2017
7 Comments
 • author avatar
  ... 1 vuosi ago Vastaa

  Polpo on kansan vihollinen.Sellaisena sitä on ryhdyttävä kohtelemaan.

 • author avatar
  Kumitonttu 1 vuosi ago Vastaa

  Samanlaiseen mykkäkouluun kykenee näemmä itse Päivän Byrokraattikin, joten putinin tavalla putinin jälkeläiset.

 • author avatar
  Rainer Bergman 1 vuosi ago Vastaa

  Samaa sarjaa kuin _juuri ennen_ Turun puukotusta sisiministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergin ja poliisin viestintäpäällikkö Marko Luotosen arrogantit väitteet että: ”Sisäinen turvallisuus Suomessa on tällä hetkellä parempi kuin koskaan historian aikana”. Ai niin, ja päälle ”#nukurauhassa”.

  http://mvlehti.net/2017/08/19/onko-poliisin-viestintapaallikko-marko-luotonen-idiootti-outi-poppin-jarjenjuoksusta-ei-kannata-edes-spekuloida/

  Tuo on noloimpia, huomattavimpia propagandapläjäyksiä ja totaalisen virkaan kelpaamattomuuden osoittavia pläjäyksiä kuin koskaan historian aikana… On niin uskomatonta että tuon kailottivat JUURI ennen terrorihyökkäystä ja toisaalta niin ironinen sekä tapahtumaan niin järkyttävästi resonoiva tuo ’#nukurauhassa’ että suorastaan voin pahoin.

  Arvatkaa sensuroiko Helsingin Sanomat (a.k.a. Pravda) tuon kommenteistaan?

 • author avatar
  Utelias 1 vuosi ago Vastaa

  Itse asiassa ilmoitusalttius on kasvanut vuosikymmenten saatossa ihan reippaasti. Suomessa tämä tiedetään laadukkaiden ”uhritutkimusten” myötä. Saman tien tiedetään myös, että nämä asiat muuttuvat suht hitaasti ja merkittävät muutokset vuodessa ovat hyvin epätodennäköisiä. Poliisin väite on siis vähintäänkin epäilyttävä.

  Tähän keskusteluun (kommentit) on turha sotkea Helsingin johdon lausumia, puhutaan ihan eri asiasta kun kaivataan Suomeen osaajia luomaan työtä muillekin. Tarkoituksellinen puurojen ja vellien sotkeminen on alatyylistä propagandaa.

 • author avatar
  Eerikki 1 vuosi ago Vastaa

  Kiitos Päivän byrokraatille – tämä on hyvin tärkeä asia.

  Kun tässä asiassa jo nyt ja jos jatkossa Poliisi toimii poliittisin vaikuttimin, on vain ajan kysymys, koska Poliisi alkaa jahtaamaan väärinajattelijoita ellei poliittisille vaikuttimille ole ns. nollatoleranssi poliisihallinnossa… vihapuheryhmähän on toiminnassa, joten Orwellin 1984 näkymiin on kaikki elementit olemassa.

  Vapaavuoren linjauksista tulkitsin, että Helsinki tarvitsee jatkossakin halpatyövoimaa eli siivoojat, rakennusmiehet ja bussikuskit tulee jatkossakin maahanmuuttajista, jotta syntyy Tukholman ja Kööpenhaminan syke. Mielenkiintoisinta Vapaavuoren lausunnoissa oli, ettei hänen mukaansa tarvitse palvella virallisilla kotimaisilla kielillä hesassa… mielenkiintoista etenkin kun hänen organisaatiossaan kaikki paperit käännetään molemmille virallisille kielille.

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 1 vuosi ago Vastaa

  Eikös Saksassa rikollisuus lisääntynyt maagisesti 20%? Jengi vissiin ilmoittelee sielläklin enemmän niitä rikoksia.
  Kyllähän me tiedämme, he tietävät ja kaikki tietävät mistä on kyse, ei kai tulioille pidetä kursseja että naisia ei saa väkisin ottaa vaikka ei ole huivia päässä ja naisille opetetaan huutamaan ”STOP ja torjumaan kädellä” (googlettakaa se opetusvideo tämä ei ole vitsi), mutta me elämme maailmassa missä ei saa faktoista puhua, koska se voi luoda ”rasismia”, eli kun pyrkimykset ovat hyviä voidaan kansaa aivopestä, pitää pimennössä tai suoraan valehdella samaan aikaan ihmetellään miten se äärioikeisto viehättää yhä enempää.

 • author avatar
  LauriH 1 vuosi ago Vastaa

  Ruotsissa samaa perustelua on käytetty jo vuosikausia.

  https://yle.fi/uutiset/3-6296473

  ”BBC:n haastatteleman ruotsalaisen sosiologin Klara Selinin mukaan tilastot eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että raiskauksia tehtäisiin Ruotsissa enemmän nykyään, vaan ainoastaan sitä, että asenteet ovat muuttuneet. Ruotsissa käydyn julkisen keskustelun ansiosta naiset ovat rohkaistuneet raportoimaan raiskauksista poliisille herkemmin.”

  Myös lakiuudistusta, jossa raiskauksen määritelmää Ruotsissa muutettiin, käytetään edelleen selityksenä paisuviin raiskaustapauksiiin vaikka uudistuksesta on jo yli 10 vuotta.

  Mielestäni kyseessä on perinteinen tilastollinen asetelma jossa tutkitaan esimerkiksi politiikkamuutosta: Oletetaan että kymmenen vuoden aikana jokaisena vuonna raiskauksia ilmoitetaan 100 kappaletta. Vuosittainen määrä on siis hyvin stabiili eikä se kasva. Kun tehdään lakimuutos ja määritelmää laajennetaan, datassa tulisi näkyä tasosiisrtymä. Eli seuraavina vuosina raiskauksia kirjataan esimerkiksi 120, mutta trendi ei muutu. Seuraavina vuosina raiskausten määrän siis tulisi asettua 120 kappaleen tasolle, jolloin määrän äkillisestä lisäyksestä voidaan luonnollisesti syyttää lakimuutosta (tietysti muita selittäviä muuttujia kontrolloiden). Myös asennemuutoksen tulisi näkyä tasosiirtymänä, joka ei välttämättä tapahdu yhtä nopeasti kuin lakimuutoksen tapauksessa, mutta kuitenkin suhteellisen lyhyen ajan sisällä. Näin ollen lakimuutos, tai asennemuutos (joka pitäisi todeta esimerkiksi kyselytytkimuksella ennen kuin sellaiseen edes virallisella taholla vedotaan) on huono selitys alati paisuviin raiskaustilastoihin sillä sen ei tulisi aiheuttaa trendimuutosta.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.