Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Suomen poliisin somekäyttäytyminen loi tilaa karikatyyrille, jota ei enää erota oikeasta

By | 21.8.2017
18 Comments
 • author avatar
  UusiLukija 3 vuotta ago Vastaa

  Herkullista! Tämä on kaarnavene kakkonen :)

 • author avatar
  ... 3 vuotta ago Vastaa

  Miettikää.Maarit Feldt-Ranta ei tosiaan siis edes ymmärrä miksi joku haluaisi parodioida polpoa…Onko jokin ihme että asiat tässä maassa ovat ihan päin helvettiä kun tuollaisia on perkele vastuullisissa asemissa?

  • author avatar
   Kani Kaneli 3 vuotta ago Vastaa

   Poliisi on itse paras parodiansa. Miksi yrittää parannella jotain lähtökohtaisesti älytöntä, kun Paatero ja kumppanitkin ovat jo rikostutkinnan kohteena?

   Ihan eri juttu olisi parodioida fiksua Poliisia, jonka työntekijäkunta ei koostuisi persuista ja natseista, huume- ja talousrikollisista.

 • author avatar
  Anonymous 3 vuotta ago Vastaa

  Totuus on liian absurdia jotta totuuden parodia erottuisi siitä enää merkittävästi. Tämä tapaus on täydellinen esimerkki Poen laista:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Poen_laki

 • author avatar
  Vasarahammer 3 vuotta ago Vastaa

  Valitettavasti elämme maailmassa, jossa parodiaa ei enää erota todellisuudesta. Siksi en liikaa moittisi ihmisten medialukutaitoa. Esimerkiksi Jussi Huhtelan twiittejä ei voi parodioida, koska hän tekee sen itse.

 • author avatar
  Hermes Trismegistus 3 vuotta ago Vastaa

  Pelottavaa, että ihmiset eivät ymmärrä kuinka vaarallisilla asioilla pelataan.. poliittinen kyttäys on vain lyhyen askeleen päässä… Neuvostoliiton kauheuksista.

 • author avatar
  ei helvetti 3 vuotta ago Vastaa

  Tää Päivän byrokraatti-sivusto lienee jälkeenjääneen tekosia. Tai tieten tahtoen tahallaan uuvatin, koska uuvatismi tuntuu olevan muotia.

  • author avatar
   Rainer Bergman 3 vuotta ago Vastaa

   Miksi junailet vihakampanjaa ja yllytät tuhansia ihmisiä uhkailemaan sekä häiriköimään artikkelin kirjoittanutta henkilöä? Etkö tiennyt ettei Suomessa saa millään tavalla arvostella julkisesti medioita, artikkeleja eikä toimittajia?

 • author avatar
  Aku Ankka 3 vuotta ago Vastaa

  Presidentiltä ei vaadita medialukutaitoa, koska hänellä on oma viestintäpäällikkö, joka voi lukea tärkeät uutiset ääneen. Pahaa pelkään, ettei kohta lukutaitoakaan vaadita, niin monta ikiopiskelijaa on taas tarjolla. Onneksi on peruskoulu, niin kaikki oppivat lukemaan ja kaikki voivat hakea presidentiksi. Onneksi kaikki eivät tule valituiksi.

 • author avatar
  psteknyo 3 vuotta ago Vastaa

  Se on Louis C.K. eikä C.K. Louis

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

   Totta, my bad! Jääköön virheellinen muoto todisteeksi yleissivistyksemme rajallisuudesta.

 • author avatar
  nimin. Dan Koivuklapista-lapsena-päänsä-pahasti-satuttanut 3 vuotta ago Vastaa

  Kyllä me vihervassarit ollaan ihanan sinisilmäsiä… eiku ei voida olla ku sininen on rassisimia ku tota siis ku kato se on sama ku väri ku Suomen lipus eli nationalismin symboli on rassismi ja vähän nazzizmi koska risti ja se on melkein hakaristi.

  Siis ollaan hyväuskosia ja naiiveja, ihanaa!

  Ollaan Sirola opistom koulum käyneitä ja niin fiineij. Tuit tuit tuit!

  Alexander Suuri Dorkimus Stubidos on meidän keisarimme! Tuit tuit tuit! Kumiluoti-Jari on messias ja Lee Anderssön sexitön symbolimme.

  • author avatar
   Hermes Trismegistus 3 vuotta ago Vastaa

   No täällä yksi maailmaa parantava ekohippi, vegetaristi, entinen vihreä, entinen humanisti ja entinen naiivi typerys; muutin kuitenkin elämäni suuntaa ja etsin uusia väyliä ratkoa, koska nykyinen egalitarismi on vain pelkkää pintaa. Tarvitaan vahvempi, perusteellisempi, syvempi porautuminen oleellisiin asioihin. Tällä hetkellä me elämme kuin munankuoren päällä, juurettomina ja sokeina, tietämättöminä paremmasta.

   Järkyttävää miten itseään ”suvaitsevaisina” pitävät eivät näe putkikatseestaan sivulle tai taakse. Haloo! Herätkää jo!

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 3 vuotta ago Vastaa

  ”Demareiden kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta myönsi twiitissään jakaneensa parodiatilin twiitin ja ihmetteli perään, miksi joku haluaa parodioida poliisia.”

  Hahahahah, mites olis Reinikainen?

  Suomessa on maailman kouluteuimmat juntit, monella on tupla, tripla tutkinnot ja tohtorit mutta ovat silti ”idiootteja”.

  • author avatar
   Tuhlaajapoika 3 vuotta ago Vastaa

   Tai koulutetuimmat.. aina voi itselleen nauraa.

 • author avatar
  Seriouscat 3 vuotta ago Vastaa

  Tällainen tuli vastaan jokin aika sitten ihan muissa asioissa, mutta aattelin sen sopivan tähän:

  “In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, not to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of probity. To assent to obvious lies is, in some small way, to become evil oneself. One’s standing to resist anything is thus eroded, and even destroyed. A society of emasculated liars is easy to control. I think if you examine political correctness, it has the same effect and is intended to.”
  — Theodore Dalrymple

 • author avatar
  huvittunut 3 vuotta ago Vastaa

  Vastuullinen media Iltalehtikin käytti ”Vihapuhepoliisin” twiittiä uutisoinnissaan kuin kyseessä olisi oikea poliisi. Kunnes myöhemmin tajusivat mitä tuli tehtyä. https://ylilauta.org/satunnainen/70537276

  Huvittavaa ja hämmentävää. Pistää miettimään missä on ns. valtamediankin medialukutaito. Toisaalta voiko tässä enää mistään yllättyä. Kaikenlaista sitä nähnyt.

 • author avatar
  Ilmari 3 vuotta ago Vastaa

  Poliisin videossa äiti aikoo antaa kriittistä palautetta poliitikolle. Tytär kutsuu poliisileijonan paikalle joka toruu äitiä. Tätäkään poliisin videota ei voi parodioida kun se tekee sen itse.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.