Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Professori Patomäki hakee syyt Turun iskuun parodiahorisontista asti

By | 25.8.2017
6 Comments
 • author avatar
  Eetee 1 vuosi ago Vastaa

  On meilläkin köyhyyttä… Ja sitten on Sipilöitä.
  Silti kukaan meistä ei käy tappamassa marokkolaisia.

  • author avatar
   Niko Perho 1 vuosi ago Vastaa

   Suomen alempi keskiluokka elää (nettopalkka + tulosiirrot sis. palvelut) kuin Marokon ylempi keskiluokka, että vertaus on vähän kehno. Vaikka asiat olisi toisin, en näkisi Suomea siltikään potentiaalisena pesäkkeenä kansainväliselle terrorismille – on täälläkin ollut köyhiä viime vuosisadalla ja terroristit olivat harvassa, toisin kuin muualla Euroopassa, esim. Länsi-Saksan vasemmistoterrori. Asiat on niin monimutkaisia ettei pelkkä tulotaso määritä terrorismille otollista maaperää – ja siinä Patomäki on väärässä.

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 1 vuosi ago Vastaa

  EI jumalauta, miettikääs monta mieltä Patomäki on myrkyttänyt? ”uus”liberalismi tai kapitalismi on parasta mitä ihmisille on tapahtunut se on luonut käsittömättömän määrän rikkautta alueille joissa sitä ei ole nähty.

  Eikö oikeastaan missään vaiheessa voi sanoa, että tämä keskiaikinen uskonto ei luo eikä tuo yhtään rikkautta, tiedän että nämä yliopistojen marxilaiset rakastavat Islamia kun siellä ei saa kerätä korkoa, mutta se että diktaattorit ryöstävät kaikki rahat ei ole kapitalismin tai liberalismin vika.
  Miettikääpä tätä, ihmiset tulevat länsimaihin etsimään vapautta ja parempaa elämää, mutta eivät integroidu tekevät rikoksi suhteellisesti käsittämättömän määrän ja sitten vielä jotkut päättävät alkaa tappamaan meitä allahin nimeen?
  Jos näillä ihmisillä on sitten mielenterveysongelmia niin miten se Islamin höpötys siihen auttaa? Siitä ollaan jotenkin tehty vielä pyhä juridisesti, eli ei saa arvostella väkivaltaista ideologiaa missä luvataan paratiisia kun kuolet pyhässä sodassa?

 • author avatar
  hh 1 vuosi ago Vastaa

  Olipa mielenkiintoinen teksti teiltä. Omista lähteistäni saamiini tietoihin perustuen on käsitykseni Marokosta ja sen hallinnosta ollut myönteinen. Tässä tuli annos lisää tietoa. Professorista olen samaa mieltä. Kiitos!

  Aiheeseen liittyen suosittelen Ruotsia koskevaa päivän politiikkaa seuraaville osoitetta: ledarsidorna.se
  Sen ’omistaja’ on entinen Ruotsin armeijan tiedustelu-upseeri, sosdem toisinajattelija, puoliksi suomenruotsalainen Johan Westerholm. Hän tai hänen hyvin valitut varjokirjoittajansa päivittävät blogia jatkuvalla syötöllä joten blogin seuraaja pysynee hyvin kärryillä Ruotsin sisä- ja ulkopolitiikan perustapahtumista. Pienenä lisänä on mainittava varsin usein esiintyvä piirtäjä, pirteä Kjell Nilsson Mäki.

 • author avatar
  Nettomaksaja 1 vuosi ago Vastaa

  Tuolla koulutuspuolella olisi ilmeisesti vielä juustohöylälle käyttöä, jos Patomäen kaltaiset ”suuret ajattelijat” voivat edelleen roikkua verovaroin maksetuissa professorinviroissaan.

  Tuon akateemisen sankarin nimi tulee vastaan pelkästään erilaisissa aivan absurdeissa lausunnoissa. Jonkun toisen lompakosta otetuilla fyffeillä kun on fantsuu hassutella ja heitellä erinäköisiä maailmaasyleileviä näkemyksiä.

  Jotta oma usko Suomalaiseen koulutusjärjestelmään ei ihan täysin murentuisi, voisiko joku postata tänne edes YHDEN tuon sankarin aikaansaaman fiksun tuotoksen? Jotta tehtävänanto ei olisi aivan mahdoton, voi linkitetty materiaali olla ihan mistä tahansa aiheesta.

 • author avatar
  Örkki 1 vuosi ago Vastaa

  Patomäki löysi Jokelan kouluampumiseenkin nopeasti syylliseksi uusliberalismin. Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus vihervasemmistosta. Ulla Länsiharju syytti mielikuvituksekkaasti USA:n aseteollisuutta:

  http://blogit.kansanuutiset.fi/suoraa-puhetta-vasemmalta/terroristien-propaganda-ja-rauhantekijat/

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.