Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Helsingin metron uudet opasteet. Haluatko ostaa vokaalin?

By | 28.8.2017
7 Comments
 • author avatar
  smokin' joe 3 vuotta ago Vastaa

  Ei tuo toinenkaan ole vaikea: M-N, P-R S = ämmän perse. Taitaa olla joku tanssipaikka

  • author avatar
   Jeppe 3 vuotta ago Vastaa

   Varmaan Soho tai Alcatraz.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 3 vuotta ago Vastaa

  smokin’joe

  10 pistettä! Päivän paras!

 • author avatar
  Erkki Merkki 3 vuotta ago Vastaa

  A D I O S viittaa mahdollisesti rahastajina toimiviin out law prätkäpoikiin jonka tunnus lause tuo tavuttu adios on. Pummilla matkaaminen loppu alkuunsa.

 • author avatar

  Näin oikeasti metroa päivittäin käyttävänä tämä kirjain”kohu” on kyllä turhin hetkeen ja pienin HSL:n mokauksista. Sen huomaa siitäkin että nuo uudet kyltit olivat katossa yli kuukauden ennenkuin tästä syntyi ”somekohu” – ennen kuin maalaiset näkivät kyltit facebookissa.

  Vanhat kadunnimiä käyttävät kyltit olivat aivan yhtä turhia. Monelta asemalta on useampi poistumistie samalle kadulle eli pelkkä kadun nimi ei kertonut mitään. Samalla kun helsingin kadut tuppaavat olemaan kilometrien mittaisia ei se ”hämeentie” paljoa kerro. Exit A, B, C, D on vähintään yhtä järkevä systeemi kuin entinen.

  Realiteetti on kuitenkin se että paikallinen ei kylttejä edes vilkaise ja turistille eivät vanhatkaan sanoneet mitään. Suurin asia jonka kaikki tuntuvat unohtaneen on se, että valitsemalla poistumistien oikein säästät noin 30 sekuntia. Päivittäiselle työmatkalaiselle ne ovat tärkeät 30 sekuntia mutta hän tietääkin mistä poistua. Turistille on aivan yhdentekevää kummalta puolelta aukiota hän tulee ulos.

  • author avatar
   Toni 3 vuotta ago Vastaa

   Kyllä, juurikin näin. Ja itsellä on tullut maailmaa nähtyä ja eri metroissa pyöritty ja kannustan tähän.

   Tokiossa on asemalla miljoona kaksmiljoonaa poistumistietä jotka vie samalle tielle, mutta kilsan päähän toisesta aukosta. Kivuttomampaa mennä B:stä ulos kuin C:stä

 • author avatar
  perse apina 3 vuotta ago Vastaa

  joo b-rapun kautta paska tulee helpommin ku Ceen

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.