Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Touko Aalto liittyi Li Anderssonin seuraan ja vaatii oleskelulupaa maassa laittomasti oleskeleville

By | 28.8.2017
3 Comments
 • author avatar
  Bogreol 1 vuosi ago Vastaa

  Vihreät kilpailevat vasemmistoliiton kanssa, kumpi menee pidemmälle turvapaikanhakijoiden vaatimuksiin suostumisessa. Turun terrori-isku paljasti henkilöllisyytensä salanneen turvapaikanhakijan, mikä ei olisi tullut ilmi ilman tuota kauhistuttavaa tekoa. Kuinkahan monelle identiteettinsä vaihtaneelle vihreät ja vasemmistoliitto ovat valmiit sallimaan elatuksen suomalaisten veronmaksajien piikkiin ja kuinka pitkäksi ajaksi. Andersson ja Aalto laittavat pään pensaaseen, silloin eivät näe järjettömien ehdotustensa seurauksia. Jos eivät eduskuntaan päässeet kansanedustajat ymmärrä, mitä laittomuus tarkoittaa, ja kutsuvat sitä paperittomuudeksi, täytyy vain ihmetellä moraalia. ’Paperittomuus’ ei käytännössä muutu yhteiskunnan kannalta kuin tuhoavammaksi, mikäli se otetaan kaikkine väärinkäytöksineen ja hyväksyttyine identiteetteineen luvalliseksi oleskeluksi.

 • author avatar
  Filit ja fobit 1 vuosi ago Vastaa

  Islamofilia, eli irrationaalinen muslimien ihannointi ja puolustaminen, johtuu ainakin osittain pelosta. Touko pelkää vähintäänkin alitajuisesti että joku jihadisti päättää ottaa hänestäkin ilmat pihalle. Niinpä hän toimii kuten tietty osa ihmisistä uhkaavan hahmon edessä toimii, eli nöyristelee ja mielistelee, näin uskoen olevansa turvassa.

  Tämä selittää hyvin miksi hänen tyyppisensä ihmiset ovat koviten esittämässä pro-islam -mielipiteitään juuri islamilaisten terrori-iskujen jälkeen – silloin heitä pelottaa eniten. Huutamalla korkeimmasta tornista rakkauttaan terroriteon tehnyttä tahoa kohtaan tuntee olevansa turvassa.

  Ymmärrän kyllä että pelottaa. En voi väittää etteikö itseänikin pelottaisi, kun tajuan itseni ja läheisteni olevan pelkkä matkalippu paratiisiin jollekin radikalisoituneelle hullulle, joita pelkästään Turussa arvioidaan olevan sadoittain. Niin kauan kun pidän pääni matalalla riski on kuitenkin pieni. Siinä vaiheessa kun nousee puoluejohtajan kaltaiseen asemaan, näkyvyys ja sen myötä riski, kasvaa aivan toisiin svääreihin.

  Meidän muiden tulee kuitenkin tunnistaa islamofiilit joukoistamme ja olla liittymättä heihin. Nöyristelemällä ei pahantekijää nujerreta, vaan tämä saa hänen valtansa kasvamaan sitä suuremmaksi mitä enemmän hän tekee hirmutekoja. Aallon kaltaiset nöyristelijät ovat omiaan vakuuttamaan terroristit siitä että maamme on kukistettavissa vain toistuvia terroritekoja tekemällä.

 • author avatar
  VarttiHullu 1 vuosi ago Vastaa

  ”Pakkokäännytys” on punavihriden (ja median) lanseeraama termi, jolla kielteisen turvapaikan saanut palautetaan. Erikoinen sikäli, että jokainen, joka kielätytyy lähtemästä, on punavihreille ns ”pakkopalautettava”. Valitettavasti jonkun pitää aina kuolla, ennenkuin palautuksesta tulee näille hyväksyttävää, jos silloinkaan. Näissäkin tapauksissa – kuten artikkeli totesi – väriä voi muuttaa ihan sen mukaan, miten se sopii tilanteeseen. Poliitikothan ovat jäkiviisauden ja selittelyjen mestareita, ja poterosta puolustautuminen on hyvin helppoa, sillä ”kiellä kaikki – syytä muita”.

  Punavihreä armeija ei erittele, kuka on oikeutettu TURVAPAIKKAAN ja kuka ei. Tuskonpa he eees tietävät, että se on todellisuudessa tarkoitettu ihan muuhun, kuin vain epävakaista oloista lähteville. Ei ollut kivaa kotona, Esim. siirtoialsuus ei edellytä valtion hellää huolenpitoa. On siis helpompi sanoa” asylym”, joka käytännössä tarkoittaa pysyvää oleskelulupaa, koska jos ei vapaaehtosiesti lähde, voi riitauttaa asiaa (ja käsittelyt kestää) tai vain kadota.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.