Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

ISIS-veteraaneille ohituskaista sosiaaliturvaan ja asuntojonoihin

By | 31.8.2017
5 Comments
 • author avatar
  Bogreol 1 vuosi ago Vastaa

  Näyttää siltä, että avoimuus ei Suomessa ole edistynyt rajojen avoimena pitämisestä huolimatta, ja elämme itse rakentamassamme kaiken hyväksyvässä ’lintukodossa’. Kun muu Eurooppa alkaa tulla järkiinsä kotiin palaavien terroristien kohtelussa, Suomen vieraanvaraisuus ei koskaan petä. Vieraat ensin! Poliitikot voivat luottaa kantasuomalaisten nöyryyteen, kansalaiset on aivopesty niin hyvin monikulttuurisuuden ihanuuteen, että sen edestä ollaan valmiita joustamaan ja luopumaan omista eduista. Viis kustannuksista, velkaa saa ja kansa on valmis kiristämään vyötä näiden urhojen takia.

 • author avatar
  Juha 1 vuosi ago Vastaa

  Ehkä olen pessimisti, mutta henkilö vaikuttaa radikalisoituneelta ja toimet sen estämiseksi ovat myöhässä, kun henkilö on jo ollut reissulla katkaisemassa päitä.

 • author avatar
  Toisinajattelija 1 vuosi ago Vastaa

  Ongelma ovat kotimaiset yhden passin kaverit, mahdollisesti Afrikan sarvesta. Mitä heidän kanssa pitäisi tehdä? Lisää pumpulia ja kotouttamismiljoonia…kyllä ne huomaavat lopulta integroitumisen edut? Voi helvetti tätä hulluutta. Missä ihmeen pilvilinnassa päättäjämme elävät? Onneksi on poliittinen vastaus tähänkin mielettömyyteen. Tätä eivät pysty loputtomasti teeskentelemään hiljaiseksi edes hyvää tarkoittavat kukkahatut.

 • author avatar
  Karl energy 1 vuosi ago Vastaa

  Miten suomalainen pääsisi Suomeen turvaipaikanhakijaksi ? Riittääkö jos tuhoaa passin ja tulee Ruotsin puolelta. Voisi vaikka lisäbonuksena mainita että on ollut aidiksen taistelija ja raiskaanut ja tappanut. Saisko näillä eväillä kaupungin vuokra-asunnon ?

 • author avatar
  anneli kivi 12 kuukautta ago Vastaa

  Ruotsiin ja sieltä takaisin turvapaikanhakijana. Syynä
  se ettei hyväksy pakolaispolitiikkaa

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.