Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Helsinki tuhoaa Vihdintien ja Tuusulanväylän

By | 25.9.2017
5 Comments
 • author avatar
  Trumpester 3 vuotta ago Vastaa

  Seuraavaksi pitää alkaa sabotoimaan kehäteitä liikennevaloilla ja viidenkympin rajoituksilla, jottei liikkuminen kaupungin laitamillakaan toimisi ja uhkaisi keskustan asemaa.

 • author avatar
  Karl energy 3 vuotta ago Vastaa

  Tässä bulevadi intoilussa vihreiltä on unohtunut että liikenne vaikeutuu olennaisesti myös helsingistä pois. Jotenkin keskustelu on pyörinyt vai helsingin suuntaan kulkevassa liikenteessä ikäänkuin asia ei koskisi helsingissä asuvia.

  • author avatar
   nlo 3 vuotta ago Vastaa

   Itse toivon että liikenteen hankaloittaminen ajaa toimistot ja yritysten pääkonttorit ulos Helsingistä vaikkapa Keilaniemeen.

   Suomen Wall Streetiltä voisi lähteä sekä OP että Nordea, sekä lukematon määrä konsultti- ja tilintarkastusfirmoja.

   Espoo kiittää, ja Keilaniemeen on helppo ajaa jos tulee muualta pk-seudulta. Kiinteistövuokrakin on halvempaa.

 • author avatar
  Palle Ramstedt 3 vuotta ago Vastaa

  ”Kansan mielipiteellä ei lopulta ole painoarvoa, jos virkamiehet, vihreät ja kokoomuksen paikallisjohto ajavat yhdessä ideaa kuin käärmettä pyssyyn.”

  Jos en väärin muista, juurihan meillä oli vaalit, joissa vihreät ja kokoomuksen paikallisjohto menestyivät. Minkä kansan mielipiteestä tässä nyt sitten puhutaan, jos ei sen äänestäneen kansan?

 • author avatar
  Tuomas__ 3 vuotta ago Vastaa

  ”…. joissa vihreät ja kokoomuksen paikallisjohto menestyivät. ”

  Kirjoittaja taitaa unohtaa että Kokoomuksen paikallisjohto menestyi täsmälleen päinvastaisilla lupauksilla kuin mitä nyt ollaan toteuttamassa: Liikennettä piti helpottaa eikä vaikeuttaa.

  Suomeksi: Aänestäjien tahdolla pyyhitään ahteria heti kun viherfasistinen äärijoukko haluaa niin tehdä, ettei vain pyhä valta-akseli kaupungin vallankahvassa häiriinny.

  Ei ihme että sama meno on hallituksessakin vallalla.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.