Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB:n Tere Sammallahti tänään Pressiklubissa TV1 klo 20:00

By | 6.10.2017
6 Comments
 • author avatar
  Veijo Hoikka 2 vuotta ago Vastaa

  Eikö todellakaan löydy tärkeitä aiheita ylenannon aiheiksi. Eikö aikuisilla ihmisillä ole muuta tekemistä kuin istua puhumaan…suoraan sanoen täyttä paskaa, paitsi Tere ok!

 • author avatar
  Veijo Hoikka 2 vuotta ago Vastaa

  Teren ok-kommenttiini lisäisin: hän alentui ottamaan kantaa vain erään uskontokulttuurin naisten oikeuteen huputtautua haluamallan tavalla. Ehkä niin on, mutta kaavun ulkopuolella olevien ihmisten oikeudet unohdetaan, koska he eivät voi vaatia saada tietää, kuka ja mitä kaavun alla on. (Ei tarvitse kommentoida saivarrellen tähän kommenttiin).

 • author avatar
  Byrokraatti Päivän 2 vuotta ago Vastaa

  Twitter tiliä Vihapuhepoliisi ylläpitää joku Päivän Byrokraatin taustalla olevista. Voitteko vahvistaa?

  • author avatar
   Trumpester 2 vuotta ago Vastaa

   Miksi?

   Minä en ole kummankaan taustalla, ihmettelen vaan kysymystäsi. Kai Taposen, Kaarisateen ja Huhtalan yms. parodioiden taustahenkilöiden nimet lukisivat Twitter-profiileissa, jos olisivat halukkaita julkisuuteen?

 • author avatar
  Markus-setä 2 vuotta ago Vastaa

  Ugh.

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 2 vuotta ago Vastaa

  Tämä ”kulttuurillinen omimininen” on jenkeistä lähtöisin oleva sekoilu (niin kuin kaikki postmodern, feminismi tai muuten vaan hullujen homma) jonka Suomen kahjot ovat täällä huomanneet ja ajavat asiaa eteenpäin, tässä he kyllä osuvat ansaan, koska esimerkiksi englannin kieli, suurin osa tavoista yms. ovat länsimaistakulttuuria.

  Onko jalkapallon pelaaminen kulttuurillista omimista?

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.