Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Saksa säätää 50 miljoonan euron sakon vihapuheen levittämisestä

By | 9.10.2017
9 Comments
 • author avatar
  Trumpester 3 vuotta ago Vastaa

  Tietenkin mies voi synnyttää, sillä miehellä voi hyvin olla kohtu sekä vagina, jota pitkin mies siementää itsensä. Näin minulle opetettiin koulussa. Persut tietenkin nukkuivat nekin tunnit ja nyt levittävät tietämättömyyteen perustuvaa valheellista vihaa netissä.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 3 vuotta ago Vastaa

  Stasin konstit varmasti hyvässä muistissa Merkelillä ”Yliopistoaikoinaan hän liittyi sosialistiseen Freie Deutsche Jugend -nuorisojärjestöön ja kohosi siinä varsin korkeaan asemaan, FDJ:n piirintoimiston ja tiedeakatemian agitprop-toiminnan johtoon.” (Wikipedia) ja ilmeisen hyvä asema noudattaa nuoruuden unelman toteuttamista. AH epäonnistui, onnistuuko Musta Enkeli?!

 • author avatar
  Pirulainen 3 vuotta ago Vastaa

  Europpa menee järkyttävää vauhtia suuntaan, johon en vaivaiset viisi vuotta sitten kuvitellut sen pystyvän enää edes menemään.

  Jos ei tätä pysäytetä, Euroopasta tulee jotain kamalaa. Uusi Neuvostoliitto? Uusi DDR? Uusi Natsi-Saksa? Varmaa ainoastaan on se, ettei lopputulos ole länsimainen individualistinen hyvinvointivaltio ja vapaa markkinatalous.

  • author avatar
   Tumppi 3 vuotta ago Vastaa

   Jos ei muutenkaan järjettömiä asioita pysäytetä demokraattisten voimien toimesta (kuten esim. juuri tämä älyttömyys), niin elämme tulevaisuudessa huomattavasti autoritaarisemmassa ellei jopa diktatuurisessa yhteiskunnassa. Niin kauan kun valtaapitävät jatkavat järjettömyyksiä, sitä suurempi mahdollisuus on ääripuolueiden päästä valtaan.

   • author avatar
    ksee 3 vuotta ago Vastaa

    (Manner-)Euroopasta on oikeastaan aina puuttunut vahva yksilönvapauksiin uskova libraali oikeisto. Oikeisto on pääasiassa ollut selkeästi etatistista konservatiivista oikeistoa, jossa viime vuosikymmenien liberalisoituminen on lähinnä merkinnyt vasemmiston nk. arvo/sosiaaliliberaalien arvojen omaksumista. Tämä on taas seurausta lähinnä kaikkien suurempien puolueiden ryntäyksestä poliittiseen keskustaan maksimaalista äänestäjäjoukkoa haviteltaessa. Euroopasta puuttuu siis luontainen voima, jonka aatepohja suoraan vastustaisi yksilön- ja sananvapauden jatkuvaa kaventamista. Päinvastoin – konservatiiville lienee aivan luontaista vastustaa nyt vihapuhetta kuin jumalanpilkaa ja paljasta pintaa vielä joku aika sitten.

    Kun sensuurin ja ajatuspoliisin nousuun ei pysty vaikuttamaan äänestämällä (eipä juuri mihinkään muuhunkaan), niin mitä jää vaihtoehdoiksi? Klassinen liberalismi ei tunnu saavan edes ääntään kuuluviin, koska kimpussa ei ole pelkästään vihervasemisto ja sen vallassa oleva media, vaan samassa rakkikoirien joukossa ovat ”markkinavoimista niskalenkin ottaneet” big-government konservatiivit. Järjen äänellä ei siis tunnu olevan mahdollisuuksia edes ylittää äänikynnystä harvoja poikkeuksia lukuunottamaat – onko tulevaisuus siis tosiaankin autoritaaristen ääriliikeiden – ja vaikka ei olisikaan, niin menevätkö nykyiset vallassariippujat niin pitkälle torjuessaan ”ääriajattelun” uhkaa, ettei ”punavihreä utopia” juuri eroaisi ”fasistisesta dystopiasta”.

 • author avatar
  Eerikki 3 vuotta ago Vastaa

  Ohhoh – kylläpä saksalaisilla yrityksilläkin menee hyvin sakkojen perusteella…

  Ja joillakin on hirveä pelko väärien mielipiteiden levittämisestä tai leviämisestä…. historiassa tällaisen jälkeen on usein suuret levottomuudet laajentuneet ja valta vaihtunut.

 • author avatar
  Bogreol 3 vuotta ago Vastaa

  Eikä ole kyseessä vain oikeat mielipiteet netissä, vaan Euroopan suurin mediayhtiö Westdeutsche Rundfunk ja ranskalais-saksalainen kulttuurikanava ARTE tuottivat dokumenttifilmin ”Chosen and excluded the hate for jews in Europa”, missä esitettiin juutalaisiin kohdistuvia iskuja ja loukkauksia. Ranskassa on länsimaista eniten tapettu juutalaisia 2000-luvulla (14 henkeä) pelkästään sen tähden, että he olivat juutalaisia. Kysymyksessä ei ole uusnatsien tekoset, vaan muslimien aikaansaannokset, joten totuuttahan piti alkaa varjelemaan tulemasta julki, ja poliitikot, palestiinalaisaktivistit ym. ovat tehneet kaikkensa, ettei filmiä näytetä. WDR-yhtiö on laittanut dokumentiin varoitustekstin, jotteivat katsojat uskoisi näkemäänsä.

  Filmintekijät ovat kaivautuneet syvälle EU:n rahoittamaan Israelin vastaiseen kansalaisjärjestöjen harjoittamaan kiihotukseen, kirkon organisaatioiden pyrkimykseen boikotoida Israelin tuotteita, kansalaisjärjestöt esitetään filmissä niin huonossa valossa, että WDR pyrki kaunistelemaan tätä ”anrisemitististä kansalaisjärjestöbisnestä” ja sensuroimaan dokumenttia. Nykyajan antisemitistit pyrkivät esiintymään täysin laillisina antisionisteina.

  Tämän filmin ympärillä pyörivä skandaali osoittaa missä Euroopassa mennään kulttuurin ja ilmaisuvapauden saralla. Ranskan valtavirtamedia on Israelin vastaista, erityisesti ARTE-kanava on ”islamo-vasemmistolainen”. Filmi kertoo, mikä on demokraattisen Euroopan tulevaisuus, mutta sen esittämistä on kaikin tavoin yritetty estää. Dokumenttia ei ole esitetty kuin pari kertaa.

 • author avatar
  Tuhlaajapoika 3 vuotta ago Vastaa

  “If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear.”
  ― George Orwell

  Ei mulla muuta.

  • author avatar
   Jaakko Partanen 3 vuotta ago Vastaa

   ”Freedom of speech is a principal pillar of a free government; when this support is taken away, the constitution of a free society is dissolved, and tyranny is erected on its ruins.”

   -Benjamin Franklin

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.