Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Alkon monopolia suojellaan lähes mafian ottein

By | 12.11.2017
8 Comments
 • author avatar
  ksee 3 vuotta ago Vastaa

  ”Saa nähdä, miten sellaisesta voi selvitä seuraamuksitta.”

  No, hei – me ollaan Suomessa. Ainoat mahdolliset ”seuraamukset” kansan oikeuksien polkemisesta ovat neuvoksen arvonimi, 1. lk kunniamerkki ja joka vuotinen kutsu linnanjuhliin…

 • author avatar
  Mika 3 vuotta ago Vastaa

  Virkavirhe, tahallinen kansalaisten harhaanjohtaminen, eu-säännösten vastainen toiminta…..kaikki nämä johtaisivat välittömiin potkuihin missä eu-maassa tahansa, mutta Suomessa nämä ovat virkamiehelle täysin sallittuja keinoja kahdessa tapauksessa eli alkoholimonopolin puolustamisessa ja ajoneuvoihin liittyvän vapaan kaupankäynnin estämisessä.

 • author avatar
  Jortikka 3 vuotta ago Vastaa

  Ruotsissahan tuota koitettiin huonolla menestyksellä kieltää 2000-luvun alussa tapauksessa Rosengren, mutta valitettavasti suomalainen virkamies ei ennakkotapauksia ota huomioon. Tuon päätöksen jälkeen Ruotsissa homma on toiminut kuten pitääkin ilman mitään mutinoita. http://curia.europa.eu/juris/liste.jsf?language=fi&num=C-170/04

 • author avatar
  Veijo Hoikka 3 vuotta ago Vastaa

  Eikös tämä ja edellinen blogi pitäisi yhdistää?
  Ainakin kommenttiosuus Paavon, Paavon, Paavon ja Eeron ja Pekan kommentit voisi liittää tähän kommenttiosuuteen.

 • author avatar
  FutuDrama 3 vuotta ago Vastaa

  Joko Saveur Biere ei ole päivittänyt tätä sivua, tai sitten PB on lipsahtanut taas pykälän kohti propagandajulkaisua, sillä tämän tiedon mukaan SB toimittaa myös Suomeen.
  https://www.saveur-biere.com/fr/content/284-finland-beer-delivery-finnish-online-beer-store

  Viittaako tämä artikkeli siihen, että viranomaiset vaativat ulkomaalaisia verkkokauppoja maksamaan valmisteverot suomeen niistä lähetyksistä, joille he järjestivät kuljetuksen? Jos, niin voisitte tehdä artikkelin siitä, miten on mahdollista, että suomen viranomaiset voivat vaatia yrityksiä, jotka ovat toisen valtion lainsäädännön alaisia, ja joilla ei ole verotuksellista kiinteää toimipaikkaa Suomessa, maksamaan veroja tänne. Ja miten he voivat uhata kys. yrityksiä haasteella.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

   Mikäpä sen mukavampaa, jos he taas alkaisivat toimittaa Suomeen, mutta viimeksi saamamme vastauksen perusteella he kertoivat lopettaneensa saatuaan yhteydenoton Suomen viranomaisilta. Tilaa kokeeksi ja kerro, jos sait tuotteesi.

   • author avatar
    FutuDrama 3 vuotta ago Vastaa

    Siinä tapauksessa uskon teidän tietoonne, koska olette ilmeisti olleet heihin yhteydessä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.