Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Viro peruu alkoholin veronkorotukset

By | 25.11.2017
2 Comments
 • author avatar
  Minna Viherre 3 vuotta ago Vastaa

  Kun vuosilukuja mainitaan, niin jo hiukan aiemminkin on verotuksen oikeaa suuruutta käsitelty:

  ”Oikeudella kuningas pitää maan pystyssä, mutta verojen kiskoja sen hävittää.”
  – Sananl. 29:4 ~ 700 BC

 • author avatar
  Gary Wolf 3 vuotta ago Vastaa

  Kun tarkkoja ollaan ei Viro pyörtänyt veron nostopäätöstä takaisin vaan puolitti veroprosentin noston, eli 18%sta 9%iin. Ja veronkorotus koskee vain väkeviä sekä olutt, eli esim viinit jäävät niistä ilman –
  tosin viinit on jo valmiiksi Virossa kalliita eli ei niitä turistit eikä paikalliset osta. Muuten juttu pitää paikkansa, eli Viron valtio hakee hätäpäissään verotuloja varsinkin nyt kun joutuu EUn nettomaksajaksi ja se rahahana menee kiinni. Ja samoin kuin Suomessa poliitikot eivät kuuntele asiantuntijoita vaan tekevät päätöksiä oman oletuksensa(arvauksensa mukaan). Suraavaksi haluavat nostaa poltoaineiden verotusta, jossa tullee käymään kuten alkoholin kanssa eli kulutus vähenee niin että myös verotulot vähenee.
  Terveisin Tallinnan ”kirjeenvaihtaja”

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.