Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Suomi100

By | 6.12.2017
4 Comments
 • author avatar
  ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Suomalaiset ovat urheilukansaa, ainakin uskomme niin. Kai se on myönnettävä, että tulostaso on pudonnut parhaista ajoista samalla kun se on kilpailijoilla noussut. On korkea aika huomata, että sellainen seura, joka keskittyy jäsentenvälisiin näpertelyihin ja kinasteluihin, ei kyllä tule nousemaan ylemmälle sarjatasolle. Hyvä jos välttää putoamisen alempaan sarjaan . Oppia on syytä ottaa niistä pääsarjan tähtijoukkueista eikä sellaisista puulaakiporukoista, joissa voi olla hauskaa puuhastella mutta tulosta ei synny. Ja jos pelaajatäydennys vielä otetaan niistä puulaakiporukoista, niin silloin ei kyllä hyvä heilu.

 • author avatar
  Järjen ääni 2 vuotta ago Vastaa

  Kauppojen aukiolon vapauttaminen ei todellakaan ole mikään hyvä saavutus, kaukana siitä. Syitä ei tarvinne kirjata, jokainen terveellä älyllä varustettu tietää ne itsekin.

 • author avatar
  FutuDrama 2 vuotta ago Vastaa

  Myös valtaosa yritystuista, jotka ovat noin 15 prosenttia (8245 miljoonaa euroa) valtion budjetista, tulisi lopettaa.

 • author avatar
  LauriH 2 vuotta ago Vastaa

  ”…kyllä minä ihmettelen sitäkin, että mihin on muutamassa vuodessa kadonnut pääministeri Sipilän liikemiesvaisto ja talousosaaminen?”

  Ehkäpä Keisarilla ei olekkaan vaatteita ja ”the yritysjohtaja” tekeekin nyt juuri sitä mitä parhaiten osaa.

  https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.