Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Salaisen Facebook-ryhmän jäsen vahvisti PB:n paljastuksen todeksi: ”Lapset ja Alpakat” oli pelkkä propagandajuoni

By | 9.12.2017
5 Comments
 • author avatar
  Veijo Hoikka 3 vuotta ago Vastaa

  No nyt meni palkinto heppoisin perustein. Tulipunainen kommunisti kertoo totena asian, joka on todette vakuuttavasti todeksi totuusmediassa jo aiemmin. Joku viisas sitä paitsi on todennut, että älä koskaan luota henkilöön, joka on joskus ollut kommunisti. Katsotaan, mikä juoni takaa paljastuu…

 • author avatar
  anonym 3 vuotta ago Vastaa

  Valtamedia on se valemedia. Se, että JSN ja päätoimittajat sallivat toistuvasti omaan maailmankuvaansa sopivan valheellisen propagandan on todiste valtamedian jatkuvasta valehtelusta ja tarkoitushakuisesta propagandasta. Tämä toiminta laittaa kaikki valtamedian uutiset kyseenalaiseksi.

 • author avatar
  ceterum censeo 3 vuotta ago Vastaa

  Kupletin juoni näyttää kehittyneen valehtelusta selittelyyn. Kun ensin revitellään koko sivun leveydeltä noita öyhötysjuttuja ja sitten jäädään kiiini housut kintuissa, paikkansa pitäviä tietojakin alkaa hiljaa tihkua erilaisin selittelyin höystettynä. Mutta kaksi on joukosta poissa.

  Ensimmäinen on tietysti se, että tuo yletön natsi-leiman viljely ei tunnu toimittajia yhtään hätkäyttävän vaikka perustelut ovat kovasti huteralla pohjalla. Kai siellä kolkueessa oli muutama osallistuja, joita voi perustellustikin kutsua natsiksi, mutta valtaosaan tuo luonnehdinta osoi hyvin huonosti, jos lainkaan. Ehkä toimittajatkin alkaisivat reagoida perusteettomaan solvaamiseen, jos heitä ryhdyttäisiin systemaattisesti luonnehtimaan roistoiksi. Ei se olisi yhtään sen loukkaavampaa tai huonommin perusteltua kuin heidän nykyinen natsittelunsa.

  Toinen oli se, että heitä ei tippaakaan hätkähdyttänyt se oleelisin asia, eli pyrkimys kokoontumisvapauden sabotointiin. Kokoontumisvapaus kuten sananvapauskin on demokratian kulmakiviä. Jos hyväksytään niiden rajoittaminen ja vahingoittaminen pelkästään antipatioden perusteella, ollaan erittäin vaarallisella tiellä. Sillä tiellä, jota kulkivat niin Hitler kuin Lenin ja Stalinkin.

 • author avatar
  Nopeus Rajoitus 3 vuotta ago Vastaa

  VihapuheFM:ssä kerrottiin Aleksi Pahkalan saaneen Tukkutorin päätöksen Töölöntorin vuokraamisesta jo 16.11.2017.
  Normaalisti lupien saannissa mennee noin 30 päivää.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

   Parempi hakemus.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.