Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vaikuttaako mantelitumakkeen koko ihmisen poliittiseen kantaan ja taipumuksen varastaa?

By | 13.1.2018
15 Comments
 • author avatar
  Janne J 9 kuukautta ago Vastaa

  Ehkä tämän kaltaiset pohdinnat olisi syytä jättää oman henkilökohtaisen FB-sivun julkaisuihin.

  • author avatar
   Rob van Bob 9 kuukautta ago Vastaa

   Podetko mantelitumakekateutta?

   • author avatar
    Janne J 9 kuukautta ago Vastaa

    En ole kateellinen. Minusta tämä ei vain sovi PB:n linjaan mitenkään, vaan on enemmän MV:n tasoa päätelmineen. Valitettavasti tämä ei ole edes ensimmäinen kerta, vaan vastaavia on lipsahtanut sekaan aikojen saatossa useita.

    • author avatar
     Rob van Bob 9 kuukautta ago Vastaa

     Hyvä juttuhan tuo on, ja sitä paitsi totta. Asiasta on kirjoitettu vaikka kuinka paljon. Vasemmistolaisuus on aivovamma.

    • author avatar
     Jaakko Salomaa 9 kuukautta ago Vastaa

     _Ihan_sama_ mitä PB kirjoittaa, aina löytyy social justice warrior valittamaan siitä että noin ei olisi kyllä saanut kirjoittaa.

  • author avatar
   Andy 9 kuukautta ago Vastaa

   Jaha, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Tuliko yllätyksenä, että PB ei ole vasemmistolainen sivusto?

   • author avatar
    Janne J 9 kuukautta ago Vastaa

    Minuako meinaat? No ei tullut mitenkään yllätyksenä, eikä minua haittaa PB yleisesti vaan kyseisen jutun sisältö. Useimmiten jutut on kuitenkin hyviä, asiallisia ja hauskojakin. Tämä julkaisu vaan ei yksinkertaisesti ollut hyvä tai hauska.

    • author avatar
     Rob van Bob 9 kuukautta ago Vastaa

     Tutkimustulokset ovat Tiede-lehdestä. Pitäisikö sitäkin kieltää julkaisemasta sellaisia tutkimuksia, joiden tulokset ovat ristiriidassa maailmankuvasi kanssa?

     • author avatar
      Janne J 9 kuukautta ago

      Minkä maailmankuvan?

     • author avatar
      fdsjkarrekj 9 kuukautta ago

      Ei Janne puhu siitä, mitä Tiede-lehdessä saa julkaista ja mitä ei vaan siitä, millaisia johtopäätöksiä ja millä perustein PB:n olisi niistä suotavaa tehdä.

 • author avatar
  Aleksanteri Sumiloff 9 kuukautta ago Vastaa

  Nyt taisi mennä puurot ja vellit sekaisin.

  Odotin mielenkiintoista juttua aiheesta ja jonkinmoista tutkivaa journalismia. Asiasisältöä on kokonaisuudessaan vain kolme virkettä, joista vain kahdessa on sitä asiaa. Tällaisen mehevän aiheen voisi vaikka jättää hautomaan kunnes asiasta olisi oikeasti jotain kirjoittamisen aiheista materiaalia.

 • author avatar
  FutuDrama 9 kuukautta ago Vastaa

  PB:n toivoisi tulkitsevan asioita faktapohjaisesti, yksittäisten ideologiaa tukevien mittareiden poimimisen sijaan, jotka lisäksi on valitettavan usein helppo todistaa vääräksi.

  Artikkelissa ei mainita onko liberaalien mantelitumake normaalin kokoinen, tai kenties normaalia suurempi, tehden konservatiivien mantelitumakkeesta tavanomaista huomattavasti suuremman. Ja koska mantelitumake on osallisena aggressiiviseen käytökseen, voitaisiin näiden artikkeleiden perusteella vetää yhtä pätevä johtopäätös, että oikeistolaiset ovat aggressiivisempia. Lisäksi Stanfordin yliopiston tutkimuksen mukaan suurempi mantelitumake lisää riskiä pelkotiloihin ja henkilöt jotka kärsivät ahdistuneisuushäiriöistä omaavat suuremman mantelitumakkeen.

  Eli tämän perusteella voisimme halutessamme päätellä, että suuremman mantelitumakkeensa johdosta konservatiivit ovat aggressiivisia sekä ahdistuneita.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 9 kuukautta ago Vastaa

  Hyvä blogi!
  Tiedelehden vinkki 1 sisälsi napakan yhteenvedon mielenkiintoisesta aiheesta koskien päänsisäisten mitattavien osien mahdollista yhteyttä vaikeisiin toimintahäiriöihin.
  Vinkki 2 ilmentää, että ehdokkaan kauneus vaikuttaa vaalimenestykseen. Eli tällä kertaa kaunein voittakoon! Ainahan ei näin ole käynyt…

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.