Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Varakkaan on turha tulla Suomeen harrastamaan

By | 4.2.2018
2 Comments
  • author avatar
    ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

    Jälleen kerran todistettiin, että Suomi oh hyville maahanmuuttajille huono maa, honoille hyvä ja erittäin huonoille erittäin hyvä. Jos Maria käväisisi kotimaassaan tekemässä murhan ja asettuisi tänne laittomasti, hänen oleskelunsa, terveydenhoitonsa ja sosiaalietuutensa olisivat turvatut. Ehkä saman tuloksen saisi, jos Meksikon viranomaiset suostuisivat antamaan Mariasta etsintäkuulutuksen sellaisen rikoksen perusteella, josta häntä uhkaa kuolemanrangaistus. Kauden lopussa se sitten voitaisiin peruuttaa ja todeta, että kyseessä olikin tonen henkilö.

  • author avatar
    Lati No 2 vuotta ago Vastaa

    Älä vaan koskaan sano sosiaalityöntekijälle, ettet tarvitse apua. Ihminen on ihmiselle susi.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.