Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: RKP haluaa sukupuolen rangaistuksen koventamisperusteeksi

By | 2.3.2018
2 Comments
 • author avatar
  Bogreol 7 kuukautta ago Vastaa

  Ohoh! Vallantunnossaan aikovat feministit panna miehet yhä tiukemmalle. Ovat vahvistavinaan demokratiaa ja sananvapautta. Naiset eivät muka vihapuheen takia uskalla avata netissä suutaan, nämä naiset kyllä näyttävät uskaltavan avata oman suunsa ja sulkevan toisten suut. Käsitys demokratiasta on lähenemässä diktatuuria ja käsitys sananvapaudesta on hämärtynyt mielipideterroriksi. Kun nämä naiset ottavat leimakirveet käyttöön ja kertaavat jokaisen vihollisensa kohdalla tutut kaavamaiset terminsä, rasisti, misogyyni, suvaitsematon, populisti, ihmisvihamielinen, homofoobikko, niin kiihkoilusta on kyse, vaikka se verhotaan suojeluperustein. Tasa-arvo murenee koko ajan kun tuodaan näitä tasa-arvoa vahvistavia kriteerejä käyttööm, näin on käynyt jo etnisyyden ja uskonnon suhteen, vähemmistöistä tehdään koko ajan tasa-arvoisimpia kuin enemmistö, vapautetaan vastuusta, ja aikuisuudesta, suojellaan kuin pikkulapsia.

 • author avatar
  ceterum censeo 7 kuukautta ago Vastaa

  Otetaanpa ensin määritelmä:
  ”Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen”.

  Eikä Henrikssonin luonnehdintaan sitten enempää tarvitakaan.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.