Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vievätkö robolutkat leivän hupakoiden suusta?

By | 3.3.2018
6 Comments
 • author avatar
  Laissez-faire 7 kuukautta ago Vastaa

  Palveluiden syntymistä ehkäisee myös suomalainen kulttuuri, jossa arvostetaan itse tekemistä.

  Mutta eniten sen syntymistä estää hyvinvointivaltion propagoima tasa-arvoagenda, jossa ei hyväksytä luontaista taloudellista eriarvoisuutta.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 7 kuukautta ago Vastaa

   Mielipiteenne on täten virallisesti hyväksytty.

 • author avatar
  sen pituinen se 7 kuukautta ago Vastaa

  Tämä Kontula taisi päästä kuuluisuuteen Kimmo Kiljusen hankkimana kansanedustajan matkapatjana. Ymmärrän tätä taustaa vasten hänen huolensa. Ajatella jos Kimmolla olisikin ollut jenkkikassissa kuminen seksitiikeri, takuulla hiljainen, ohjelmoitavissa halukkaaksi, designattavissa ketteräksi ja kurvikkaaksi, ihan sellainen ostajan asettamien specsien mukaan. Olisi jäänyt nyt huolestuneen parlamentaarikon tunnettuvuus alle äänikynnyksen…

 • author avatar
  Veijo Hoikka 7 kuukautta ago Vastaa

  Ei pidä hosua. Kohta varmastikin hybridimallit markkinoilla.

 • author avatar
  Allu 6 kuukautta ago Vastaa

  Kiinnostaisi tietää, käykö joku tuollaisen robolutkan luona. Ja millaiset tyypit käy. Telkussa oli joku naispuoleinen ”läheisyyskonsultti” tjsp esittelemässä uutta palvelua; hän silittelee ja nypläilee selkää. Ehkä 10000000x ennemmin kyllä menisin oikean ihmisen siliteltäväksi kuin köyrimään jotain seksinukkea johonkin nuhjuiseen bordelliin.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.