Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Kokoomuksen johto sabotoi ja manipuloi jäsenäänestystä

By | 12.3.2018
4 Comments
 • author avatar
  Vallu Novanto 7 kuukautta ago Vastaa

  Höpönpöpön.
  Jäsenäänestyksessä, jos ehdokkaita olisi ollut tarpeeksi, olisi valittu 36, joista 9 olisi valittu suoraan. 9 voisi vaihtaa ja 18 voi asettaa kenestävään ehdokasasetteluajan puitteissa..
  Jäsenäänestykseen osallistumisen voi perua, ehdokkaaksi voi asettua vielä syksylläkin.
  Jos kaikki kansanedustajat olisivat olleet jäsenäänestyksessä, todennäköisesti olisivat päässeet läpi ja kaikki loput olisi päätetty sitten myöhemmin.
  Mikä tässä on nyt niin ihmeellistä??
  Valitut piirin edustajat valitsevat ehdokkaat mahdollisimman kattavan ammatti, alue, sukupuoli…-jakauman ja odotetun EDUSKUNTAVAALISSA saavutettavan äänimäärän peusteella.
  Jos jäsenäänestyksessä pääsee ehdokkaaksi joidenkin kymmenien äänien perusteella, kansanäänestyksessä tarvittavat äänimäärät ovat tuhansia ja niiden odotusten mukaan ehdokkaat asetetaan halukkaiksi ilmoittautuneista.
  Kyse on nyt menettelytavasta, ei loppujen lopuksi ehdokkaista.
  Kansanedustajat olisivat saaneet nuo varmat paikat ja loput olisi mennneet harkinnan mukaan, niinkuin nytkin menevät.
  paukkuja olisi palanut aivan turhaan jäsenäänestykseen. Muutenkin on monet vaalit lyhyessä ajassa.
  Jos ehdokkuus saavutettaisiin joidenkin kymmenien jäsenäänien voimalla, herää kysymys,
  olisiko ne voinut ostaa ja kiertää demokratiaa. Sulle+ Mulle= Meille… Joillekin tämän kaatuminen näköjään ottaa koville.
  Hyvä ettei tämmöiseen pohdintaan jouduta.
  Ehdokkaat tullaan valitsemaan Uudenmaan piirin , ei yksittäisten jäsenien tai paikallisyhdistysten toimesta.
  Uudenmaan piiri kattaa Loviisasta -Hankoon alueen .
  Piskuisesta kunnasta , jossa 10 kokoomuksen jäsentä saattaa tulla äänikuningas. Jäsenäänestyksen kautta häntä ei olisi saatu ehdolle.

 • author avatar
  ksee 7 kuukautta ago Vastaa

  Eipähän jatkossa tule edes mieleen äänestää kansallista sekoomusta. Aikoinaan jo se, että puolueen kaaderit vetivät maton Eija-Riitan alta Europarlamenttivaaleissa vatutti suunnattomasti (ääneni menikin siis vihervasemmistolaisen pH Pietikäisen uudelleenvalinnan hyväksi…) Mahdollisuus äänestää Elinaa koukutti vielä kerran, mutta sen jälkeen on alkanut pikku hiljaa riittää.

  Nyt kun näkee millä voimalla keskuskomitea ”ampuu rivejä suoraksi” sote-sekoilun taakse ja näemmä vielä hämmentää tulevien vaalien ehdokasasettelua puoluejohdolle suosiolliseksi, niin saa kyllä riittää.

  No, ei siinä mitään – Sekoomuksen puolueapparaatti saa vääntää puoluestaan ihan niin äärisosiaalidemokraattisen huge-government kaverikapitalistisen sekasotkun kuin haluaa. Kenenkään ei vain ole pakko äänestää moista vallanhimoista kähmintää rakastavaa sekasotkua. Sopisi vain toivoa, että mahdollisimman moni sekoomuksen vanha kannattaja tajuaisi tämän ja äänestäisi jatkossa oikeistoliberaaleja vaihtoehtoja tarjoavia puolueita…

 • author avatar
  Aku Ankka 6 kuukautta ago Vastaa

  Vantaan Vesa junailee Sari Multalaa piirin puheenjohtajaksi. Uskaltaako Sari vastata haasteeseen?

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 6 kuukautta ago Vastaa

   Näin olemme kuulleet. Harkitsen tässä juuri, josko tekisin uuden jutun puolueen sisäisistä paimenkirjeistä ja käynnissä olevista puhdistuksista. Lahdessakin häädetään juuri liian porvarillista valtuutettua pelotteena muille.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.