Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vihapuhe-yliherkkyys luo epä-älyllistä kulttuuria

By | 16.3.2018
4 Comments
 • author avatar
  Heino Naumanen 2 vuotta ago Vastaa

  Täyttä asiaa. Olen usein vihapuhe-termiä keskustelussaan käyttäviä pyytänyt määrittelemään mitä vihapuhe on. Hiljaista on ollut.
  Olisi suotavaa että eduskunnassa, jossa lakeja säädetään, käytettäisiin termejä jotka ovat tarkasti määritellyt. ”Vihapuheen” osalta näin ei ole.
  Jos olen vihainen ja puhun, tuotan vihapuhetta.

 • author avatar
  anon 2 vuotta ago Vastaa

  Poliisi on kiinnostunut vain suomenkielisten mielipiteistä. Ulkomaalaiset saa sanoa ja tehdä mitä tahansa. Poliisi on myös politisoitunut ja virkaan vaaditaan oikea puolekirja ja oikeat näkemykset esim. rajojen avoimuudesta ja ulkomaalaisten loputtomasta rahtaamisesta veronmaksien elätettäviksi.

 • author avatar
  Eerikki 2 vuotta ago Vastaa

  Kiitos Päivän byrokraatille tärkeän asian pitämistä esillä.

  Sananvapauden rajoittaminen, ”vihapuhe” ja sen sanktiointi on iso askel kohti yksinvaltiutta. Tässä on rakennettu suorastaan moottoritie laittaa epämiellyttävät henkilöt vankilaan.

  Ajatellaanpa pääministerien kriisejä median kanssa; Vanhasen lautakasat, Stubbin huuhaa prosentit, Sipilän kytkökset Talvivaara yms ja vaikkapa Jätteenmäen faksit. Eikö näiden esiintuojat syyllistyneet vihapuheeseen? Vallassaolijoiden mielestä varmasti.

 • author avatar
  Dennis P Trump 2 vuotta ago Vastaa

  Kaikki epämiellyttävä puhe voidaan tulkita vihapuheeksi, se mitä tämä SJW kultti on saanut aikaan on mahtava nimien käyttö. Miettikääpä miten tarttuvia sanat ”vihapuhe”, ”rasisti”, ”natsi” ovat jos eläisimme kuitenkin heidän herkkyys sääntöjen mukaan mielestäni nämä ovat herjaamista. Elämme aikaa jolloin 30v ihmiset itkevät kun pahoittivat mielensä jonkun twitter viestistä.

  Ps. Tähän vihapuhe sensuroitiin, on PB huomannut miten Afgaanin epäonnistunut hyökkäys Merkeliä kohtaan keskellä päivää on sensuroitu? Siis Saksassa ja koko muussa Euroopassa, sen kyllä löytää Suomeksi MV-lehdestä (on se perkele kun MV lehti voittaa valtamedian) ja RTltä mutta esim. Googlekin manipuloi hakuja ellei väännä päivämäärää ”last week” ja silloinkin se löytyy lähinnä harraste mediasta, jutusta on kyllä kuvaa ja se ei ole valeuutinen mutta jotenkin vaan ”hävinnyt” huolestuttavan tehokkaasti jos ajatellaan mitä jos vaikka haluttaisiin joku ”pienempi” terrori-isku sensuroida täysin.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.