Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Britanniassa vankilatuomio koiran natsitervehdyksestä

By | 25.3.2018
8 Comments
 • author avatar
  Musta orkidea 2 vuotta ago Vastaa

  Da fug. Mikä helvetti maailmaa vaivaa.

 • author avatar
  tuntematon 2 vuotta ago Vastaa

  Suomessa poliisi hyökkää kansalaisia vastaan. Suomessa poliisi on rasisti joka antaa ulkomaalaisten mellastaa, mutta metsästää kymmenillä poliittisesti valituilla mielipidepoliiseilla vain suomenkielisten mielipiteitä. Ruotsissa poliisi tuomitsee vanhuksia mielipiteistään. Eliitti länsimaissa on tullut hulluiksi.

  Poliisi on loukannut kirjoittamatonta sääntöä kansalaisten kunnioittamisesta ja suojelemisesta. Poliisin toimintavalta ei perustu lakiin vaan tähän sääntöön.

  Suomessa ei pysty enää mielipiteitä kertomaan eikä keskustelua voi enää käydä.

 • author avatar
  Juha 2 vuotta ago Vastaa

  Herra Pie summasikin asiat aika hyvin. Missä muualla tuosta videosta joutuisi tuomiolle? Natsi-Saksassa. Mitä lie sieniä tuomioistuimessa syöty?

  • author avatar
   Allu 2 vuotta ago Vastaa

   Rotherdamissa pakijengi raiskasi pikkutyttöjä toistakymmentä vuotta, mutta poliisia ei kiinnostanut pätkääkään. Onhan heilaava mopsi tietysti astettava vakavampi rikos, jos niiku sillee ajattelee.

   • author avatar
    Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

    Itse asiassa ei Rotherdamissa Hollannissa, vaan melkein saman nimisessä englantilaisessa kaupungissa: Rotherhamissa.

    ”Viranomaisten vakavat laiminlyönnit johtivat 16 vuoden aikana ainakin 1 400 tytön raiskauksiin ja hyväksikäyttöihin Pohjois-Englannissa sijaitsevassa Rotherhamin kaupungissa ja sen lähialueilla. Britanniassa tiistaina julkaistun raportin mukaan alueella toimineet enimmäkseen aasialaistaustaisista miehistä koostuneet rikollisjengit saivat jatkaa toimintaansa rauhassa, sillä poliisit ja sosiaaliviranomaiset eivät uskaltaneet puuttua tapahtumiin osin rasisteiksi leimautumisen pelossa.”

    https://yle.fi/uutiset/3-7434642

 • author avatar
  Veijo Hoikka 2 vuotta ago Vastaa

  Kotoutin eilen kaksi Jack Russellia, jotka ovat hyvin oppivaisia veitikoita. Koulutus perustuu toki positiivisen palautteen tarjoamiseen. Nettikyttämäisellä agressiolla on jopa rotukoiria turha yrittää integroida meidän rotuihmisten kulttuuriin. Wufffff.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Jack Russell on Päivän Byrokraatin virallinen koirarotu. Älykkäitä, omapäisiä ja temperamenttisia persoonia, jotka eivät ole erityisen miellyttämisenhaluisia, mutta silti aina viimeiseen asti perheensä luotettavia puolustajia ja ystäviä.

 • author avatar
  K.K 2 vuotta ago Vastaa

  Asiaa hieman sivuten, niin toisen maailmansodan kirjoittamattomasta historiasta tulee todennäköisesti valtamedialle vielä iso ongelma, sillä revisionistien tekemät tutkimukset jotka netissä leviävät ympäri maailmaa, ovat tuoneet esiin faktoja joissa paljastuu etteivät saksalaiset olleetkaan mitään verenhimoisia massamurhaajia, vaan Saksan suurin ”virhe” oli irtaantua jättipankkiirien otteesta ja näin nostaa maan talous jaloilleen raskaan Versaillesin rauhansopimuksen ja laman jäljiltä.
  Kun Itävalta vielä kansanäänestyksen jälkeen liittyi Saksaan ja myös Itävallan talous alkoi nousemaan välittömästi niin vaikutusvaltaiset tahot säikähtivät koko velkaan perustuvan maailmanjärjestyksen olevan vaarassa ja jotain oli tehtävä…

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.