Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Bror Dahlsten paikkaa Vaasan kadut

By | 14.5.2018
2 Comments
 • author avatar
  ksee 2 vuotta ago Vastaa

  Jos tätä vertaa esim. aiempiin alikulkujen maalaus- ja siistimishankkeisiin, niin ei liene mitenkään liioiteltua olettaa, että näillä toimilla Bror otti automaattisesti vastuulleen ko. tieosuuksien ylläpidön. Lisäksi Bror perikuntineen joutunee vastaamaan jatkossa kaikkien onnettomuuksien seuraamuksista näillä osuuksilla.

  Ehkä kaupan päälle saadaan ikään kuin bonuksena lisättyä syytteet ympäristörikoksesta (ympäristölle vaarallisen aineen levittäminen ilman hyväksyttyä suunnitelmaa ja riittävää omavalvontaa) ja tietysti ne työturvallisuusrikokset (joista toki ei kai saanut puhua…)

  Kyllähän tällainen omavaltaisuus on pantava kuriin – ja välittömästi!

 • author avatar
  Juha 2 vuotta ago Vastaa

  Tästä kommentti kopioituna eräältä foorumilta:

  Voi luoja kun tuon joku virkamies näkee, niin pappa joutuu linnaan tai pakkohoitoon…

  Niin helvetin vaarallista . Auto ei täytä minkään valtakunnan työturvallisuuslakeja eikä pakokaasuluokituksia. Autoon ei ole koskaan tehty pakokaasun savumittausta, eikä jarrujen riittävyyttä ole todistettu jokavuotisella jarrulaskelmalla. Katsastuksessa on maksettu vain pelkkä katsastusmaksu 2-akseliselle kuorma-autolle.

  Sivuille aukeava takalaita on tappavan vaarallinen lähes kaikille 50m säteellä. Nosturista puuttuu kauko-ohjaus, eikä sitä ole katsastettu, Työntekijällä tuskin on mitään direktiivikursseja käytynä saati direktiivikorttia, eli ei ymmärrä työnteosta mitään.

  Lisäksi kaikki varusteet, turvaliivi, kypärä, tulenkestävät käsineet ja kärkivahvistetut tulenkestävät jalkineet hälytysvärein puuttuvat. Nostokorkeus on työsuojelulain vastainen, lapio liian vanha ja leimaamaton! Harja ei ole EU-normin mukainen katuharja, vaan ihan tavallinen terassiharja. Lisäksi työntekijä on yksin ilman asianmukaista työnjohtoa ja taukotupa puuttuu.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.