Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Finnair ei antanut vihreiden lainsäädäntösihteerin häiriköidä palautuslentoa

By | 31.7.2018
13 Comments
 • author avatar
  Lee Ändersön 2 vuotta ago Vastaa

  Odotan että terroristia vastaan nostetaan syyte. Odotan myös että media nostaa tämän viherterroristin tikun nokkaan ja tuomitsee jyrkästi…. niin… voisi ehkä tapahtua jossain missä vielä järki ja logiikka on suosiossa. Suvako-Suomessa on valitettavasti annettu Halosen kumppaneineen mädättää koko systeemi sisältäpäin. Demla – tuo perkeleestä seuraava salaseura.

 • author avatar
  Kalle 2 vuotta ago Vastaa

  Mistä tiedetään, ettei karkoitettava ollut vaikkapa lastenraiskaaja tai vaimonhakkaaja. Vaimo saattanut tulla vaikka turvakodistaan ulos, kun kuullut että mies karkoitetaan ja seuraavaksi onkin hengenvaarassa näiden lain omiin käsiin ottavien piipertäjien kanssa. Erittäin vastuutonta toimintaa, jossa vain omat poliitttisrt intressit kiinnostaa.

 • author avatar
  Haerski 2 vuotta ago Vastaa

  Touko Aalto totesi Pennasen tapauksesta muun muassa seuraavaa:
  ”Tärkeää on, että aihe saadaan näin keskusteluun. Suuri enemmistö on hiljaa, mutta tilanne muuttuu, kun muutama ihminen nousee vastaan. Asioilla ei ole suoraa yhteyttä, mutta natsi-Saksassakin kaikki toimet olivat laillisia, Aalto muistutti haastattelussa.”

  Jos tuon Finnairin lennon muut matkustajat olivat mikään indikaattori, niin suuri yleisö viittaa tällaisten Low-rent Rosa Parksien protesteille kintaalla.

  Hienoa oli myös kuulla Aallon arvuuttelua tyyliin ”kyseessä saattoi olla oikea rikollinen”, mutta ”emme voi ottaa riskiä, että turvapaikkaan oikeutettu henkilö joutuu palautetuksi”. Aalto ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan tiedä palautettavana olleesta henkilöstä tai tapauksesta mitään. ”Hän joutui tekemään valinnan: istuuko paikallaan ja hyväksyy, että taas on mennyt virhe läpi, vai nouseeko ylös”. Mutta mikä se virhe oli, jos Aalto ei kerran tunne tapausta lainkaan?

  Oikeasti pää meinaa räjähtää, kun Toukon logiikasta koittaa päässään koota jotain argumenttia, johon voisi edes jotenkin tarttua. Pesunkestävä poliitikko: Kun ei ole varsinaista sanottavaa, niin ole niin vaikeaselkoinen ja ristiriitainen, että vastapuoli yksinkertaisesti häkeltyy kaiken typeryydestä ja menee hiljaiseksi. Aalto ei tiedä mistää mitään, mutta tietää kuitenkin, että ei pidä palauttaa, vaikka saattaahan se olla rikollinenkin, mutta ei voi tietää josko on käynyt joku virhekin.

  Tällaisella selkeällä linjalla vihreät nousuun…?

 • author avatar
  Tyrmistynyt 2 vuotta ago Vastaa

  Halla-aho kun kommentoi tuomionsa jälkeen, että ei se tuomarien päätös ole mikään taivaallinen totuus, media HS etunenässä lietsoi kommentista skandaalia päiväkausia. Vihreiden puheenjohtaja kun kehottaa laittomuuksiin, niin HS ei tee yhtä ainoaa erillistä juttua puheenjohtajan sanomisista, puhumattakaan, että pohtisi asian laajempia merkityksiä.

  On meillä selvästi maailman vapain lehdistö, ei heiltä vaadita edes tasapuolisuuden alkeita.

  Kertaus Halla-ahon tuomiosta ja jälkipyykistä:

  https://timo-vihavainen.blogspot.com/2012/06/maallinen-ja-taivaallinen-totuus.html

  • author avatar
   Edelleen tyrmistynyt 2 vuotta ago Vastaa

   HS sai vihdoin puristettua ulos jutun Toukon kommenteista, kovin oli myötäilevä sävy. Ennen kaikkea on vaikea keksiä yhtään toista puolueen puheenjohtajaa, kenen näin näkyvä ja täydellinen takinkääntö olisi jäänyt toimittajalta mainitsematta – Touko 2013:

   ”On pelottava ajatus, että ihmiset irtoavat kaikkia sitovasta ja velvoittavasta lainsäädännöstä uskonnon, kulttuuritaustan tai vaikkapa poliittisen mielipiteen vuoksi.”

 • author avatar
  jahas 2 vuotta ago Vastaa

  Poliisi ei edes sakottamut lentoliikenteen häirinnästä. Näköjään eliitillä omat säännöt. Normipulliaista poliisi sakottaa lauluista ja mielipiteistä.

  • author avatar
   Janne 2 vuotta ago Vastaa

   Pennasta vastaan on nostettu syyte.

   • author avatar
    jahas 2 vuotta ago Vastaa

    Näyttää siltä, että syyte on nostettu kansalaisen aloitteesta eikä poliisin aloitteesta. Poliisi siis päästi eliitin jäsenen varoituksella. Yllä oleva kommentti jättää totuuden kertomatta ja se kuulostaa normaalilta poliisin ja valtamedian toimittajan uutisoinnilta mistä jää faktat pois ja joka johtaa lukijan harhaan. Ei ole ihme, että mediaan ja poliisiin luotetaan koko ajan vähemmän.

    http://ylewatch.blogspot.com/

 • author avatar
  Juha Ilo 2 vuotta ago Vastaa

  Tää ei varmaankaan mene läpi sensuurista, mutta Pennasen lehtikuvia muutamia nähneenä, haluaisin kysyä;

  Kauanko hän on kärsinyt ummetuksesta?

 • author avatar
  ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Ei noita pennasia ja aaltoja voi ainakaan rehellisyydestä syyttää. Yhdessä kohdassa he julistavat, että piti protestoida, kun ihmisiä lähetetään kuolemaan. Toisessa kohdassa sitten lipsauttavat, että eivät tienneet kenestä oli kyse ja millä perusteella poistettiin maasta. Yhdessä kohdassa julistavat, että poistettiin väkivaltaisesti koneesta ja toisessa selittää kävelleensä aivan vapaaehtoisesti. Tämä on kyllä yleisemminkin näissä jutuissa esiintyvä piirre, kun on kyllin suuri moralisoiva paatos, rehellisyydellä ja tosiasioilla ei ole väliä. Yleensä tällainen epärehellinen toiminta pyritään esittämään hyväksyttävässä valossa keksimällä sille joku eufemismi, kuten kansalaistottelemattomuus tai jotakin vastaavaa. Odotan kiinnostuksella, mikä eufemismi tälle totuudesta piittaamattomalle demagogialle keksitään.

 • author avatar

  Varsinkin ruotsalaisnainen joka esti 52-vuotiaan perhettään erittäin väkivaltaisesti ja raa’asti pahoinpidelleen karkoituksen oli todella väärässä. Kuvitteli että karkoitettava on alaikäinen yksintullut. No eipä ollut, oli 52-vuotias rikollinen.

  Suomen tapauksesta en tiedä mutta tosiaan 4 poliisia viittaa vaaralliseen tapaukseen, normaalisti niitä on ”vain” 2 kpl. Erittäin hyvä ajatus että palautukset hoidettaisiin ilmavoimien kuljetuskoneella, varmasti kustannustehokkaampaa kuin lennättää jatkuvasti useita poliisimiehiä edestakaisin 1 henkilön palautuksessa.

  • author avatar

   Vastaan itselleni, näemmä google osaa kertoa että

   ”Finnairin lennolla pakkopalautettavana oli 34-vuotias Muhammad Algharbi Mughtasib, joka on tuomittu alaikäisen tytön pakottamisesta seksuaaliseen tekoon Raumalla joulukuussa 2016. Mughtasib on todettu vaaralliseksi ja siksi saattamassa oli neljä poliisia”

   Vihreät : pro-alaikäisen raiskaus ja pro-väkivalta puolue, Touko Aalto seal of approval

   • author avatar
    Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

    Google oli varmaankin väärässä. Ainakin lukemamme mukaan tuo ”mughtasib” olisi arabiaa ja tarkoittaisi raiskaajaa. Eli joku vääräleuka on vain pistänyt perusteettoman huhun liikkeelle.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.