Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Poliisi valvoo tehostetusti koulujen lähellä

By | 10.8.2018
1 Comments
  • author avatar

    ”myös peltipoliisin, valvomassa hyvien sakkorysien sijasta niitä tieosuuksia, joilla ylinopeuksista aiheutuu aidosti turvallisuusriski. Siksi esimerkiksi nykyinen kameravalvonta pitäisi sijoittaa uudelleen.”

    Juurikin näin, aivan järjetöntä miten peltipoliisi on aina siellä pitkän suoran loppupäässä 80 alueella ainoassa ohituskelpoisessa kohdassa muuten mutkikkaalla tieosuudella jossa pääsee alinopeutta ajavan ohi. Ei mitään liikenneturvallisuudellista perustetta. Ennemmin se peltipoliisi vaikka vaarallisen mutkan tai risteyksen kohdalle !

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.