Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Kritiikkiä Kokoomuksen vihapuhetyöryhmälle

By | 18.8.2018
3 Comments
 • author avatar
  Konsulttiallergikko 2 vuotta ago Vastaa

  Sanan ”tutkimus” yhdistäminen konsulttitalon rustaamaan paperipumaskaan on todella valitettava ilmiö josta ei tulla pääsemään eroon.

  Konsultti ei maksavaa kättä pure. Lisäksi hyvä konsultti pyrkii pääsemään asiakkaan iholle, jolloin mahdollisuudet tuottaa maksajan egoa hyväileviä powerpointteja paranevat. Tyytyväinen asiakas maksaa laskun, ja tilaa pian toivottavasti myös uuden raportin, jota voidaan tarvittaessa toki kutsua myös tutkimukseksi (mikäli asiakas näin haluaa).

  Vihapuhe – mikä ihana sana ja upea leimakirves. Jokainen voi määritellä vihapuheen merkityksen itse, ja juuri omaan agendaan sopivalla tulokulmalla, jota oma somekupla sitten helposti vielä vahvistaa.

 • author avatar
  Realisti 2 vuotta ago Vastaa

  Meillä menee Suomessa näköjään niin hyvin, että ”vihapuhe” on se suurin ongelma. Kuka sen määrittelee? Voiko 10v päästä määritellä sen uudestaan? Mites 50v? Onko uskonnon tai aatteen kritisointi vihapuhetta? Voiko esim. tilastojen käyttäminen olla tulevaisuudessa rasismia? Tyhmien ideoiden takia sananvapaus pitää olla absoluuttinen ja meidän aikuisten pitää vaan kestää ne twitter trollit. Paina blockkia ja elä kuplassa tai parempi ”JUST WALK AWAY FROM THE COMPUTER”.
  Netti on siitä mielenkiintoinen, että kun näkee näitä kaiken maailman artisti feministi marxisteja huutelemassa milloin mitäkin niin jos heitä korjaa kylmällä faktalla olet ”ahdistelija”.
  Kumpi on suurempi uhka, se että kohtaat väkivaltaa vai että joku tuntematon ihminen onnistuu pahoittamaan mielesi koska on erimieltä vaikkapa abortista?

  Ainoa asia mihin pitäisi kiinnittää huomiota on tuo lasten kiusaus joka jatkuu koulun ulkopuolella, koska he eivät osaa käsitellä asioita yhtä hyvin kuin aikuiset (vaikka tuntuu tuottavan muutama ilkeä twiitti PTSDn kriisin monelle).

 • author avatar
  Eerikki 2 vuotta ago Vastaa

  Kiitos jälleen tutkivasta journalismista PB .

  Kuvaa Suomen median nykytilaa, että satiirisivusto on tutkuvan journalismin kärki ja työkseen uutisia jalostavat toistavat sellaisenaan vallanpitäjien esitykset vailla kritiikkiä mm. lähdeaineistoon.
  Erityisesti tutkivaa otetta odotan Ylelta ja päivälehdiltä, niiltä jotka saavat työstä palkkaa ja resursseja myös on. Toimituksen valinta on käytetäänkö resursseja Pippan pepun ihailuun tai oliko jollain tähdellä housut jalassa vai tutkitaanko esim millä alueella ja ammateissa väitetty työvoimapula on – samaan aikaan maassa on työttömänä ja vajaatyöllisenä satojatuhansia ihmisiä. Ja on varmasti merkityksellisempi asia työttömille, yrityksille ja Suomelle kaikkiaan kuin mainittu vihapuhe.

  Ajattelin, että voisin äänestää Kokoomuksen ehdokasta kun J. Katainen ja A. Stubb ovat siirtyneet tuottoisimpiin hommeleihin ja pölhöpopulismi puolueesta toiveenani poistuu. Tämän kirjoituksen perusteella ei tarvitse Kokoomuksen ehdokkaita vaalikoneista edelleenkään tutkailla.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.