Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB sai kuvamateriaalia poliisioperaation kohteena olevan venäläisyrityksen satamasta

By | 22.9.2018
8 Comments
 • author avatar
  Giguli 4 viikkoa ago Vastaa

  Odotan jo uutista joka kertoo, että kiinniotetut on Venäjän ulkoministeriön mukaan sienestämässä olleita Venäläisiä turisteja joilla ei ole sitten kertakaikkiaan minkäänlaisia yhteyksiä Venäjän tiedusteluun.

 • author avatar
  Entinen kokoomuslainen 4 viikkoa ago Vastaa

  Minä vuorostani odotan kokoomuksen ja muiden vasemmistopuolueiden yhteistä kannanottoa jossa lauantain ratsia tuomitaan rasistisena ja ihmisarvoa halventavana. Ja tämä ei ole edes sarkasmia.

 • author avatar
  hoo 4 viikkoa ago Vastaa

  Älkäähän nyt. Julkiset menot on katettava jollakin.

 • author avatar
  Eerikki 4 viikkoa ago Vastaa

  PB on yleensä hyvin looginen johtopäätöksissään, mutta tässä ei.

  Nato ei ole pelastanut tyhmiä päätöksiä tekeviä maita aiemminkaan, joten miksi se tekisi Suomen kohdalla toisin?

  Suomalaiset ovat myyneet strategisesti tärkeiltä paikoilta kiinteistöjä ja armeija sotilaskalustoa, joten nyt vain korjaamaan tehty virhe. Eduskunta ja hallitus riittää – eikä tähän tarvita lainkaan ulkomailta apuja. Toki maailmanparantamisen sijaan pitää keskittyä Suomen asioihin hetkeksi.

 • author avatar
  Entinen kokoomuslainen 4 viikkoa ago Vastaa

  Kas näyttää siltä että olin tuon aiemman kommenttini kanssa muutaman vuoden myöhässä. 2013/2014 taitteessa on yritetty saada aikaiseksi lakialoitetta käytännössä venäläisten maanostojen pysäyttämiseksi, mutta kuinka kävi:

  Kokoomus:
  Sanni Grahn-Laasonen: ”Tonttikauppa ei uhkaa isänmaata … Rasismia … liiottelua”

  SDP:
  Esa Suominen (Krista Kiurun avustaja): ”Idiotismia”
  Olli-Pekka Koljonen (Lauri Ihalaisen avustaja): ”Puhdasta muukalaisvihaa ja populismia”

  Lähde:
  https://www.suomenuutiset.fi/sanni-grahn-laasosen-vahemman-kaukonakoinen-linjaus-vuodelta-2014-tonttimyynnin-kieltaminen-venalaisille-rasismia/

  • author avatar
   Haerski 3 viikkoa ago Vastaa

   Viittaamaasi Grahn-Laasosen blogiin myös viitaten:

   ”Koko maakauppakeskusteluun liittyy paljon tunnepuhetta. Isänmaata ei olla ostamassa jalkojemme alta.” -Sanni Grahn-Laasonen

   Tunnepuhe, tuo vihapuheen vähemmän tunnettu esiaste, jota käytetään silloin, kun puheen kohteena ovat ihonväriltään suunnilleen meitä suomalaisia vastaavat henkilöt.

 • author avatar
  Haerski 3 viikkoa ago Vastaa

  Ihan riippumatta siitä onko Airiston tapauksessa kytköksiä Venäjän valtion intresseihin, niin ainakin nyt on selvää, että Suomen höllää meininkiä on käytetty vähintäänkin järjestäytyneen rikollisuuden hyväksi. Pieniä vihreitä miehiä en ihan heti tänne odota, mutta ei tämä mafiameininkikään kyllä kovin hauskalta kuulosta.

  Tosin ajankohta myös sattuu vähän turhan sopivasti juuri tähän tiedustelulakien uudistamisen alle, joten hieman myös mietityttää onko tässä jonkinlaista tarkoitushakuisuutta taustalla. Nyt on nimittäin hieman hankala kenenkään suhtautua lakiin kovin objektiivisella kriittisyydellä, kun muun muassa aikaisemmassa blogissa mainittu Mikko Kärnä levittelee ”puolustuvoimien lähteiltään” saamiaan tietoja Venäjän rakenteilla olleesta sukellusvenetukikohdasta tuolla Airistolla. Menee sen verran lennokkaaksi, että vähän epäilen ovatko ”puolustuvoimien lähteet” hieman juksanneet tunnetusti aika herkästi innostuvaa lappilaista ex-kansanedustajaa.

  • author avatar
   Entinen kokoomuslainen 3 viikkoa ago Vastaa

   ”Pieniä vihreitä miehiä en ihan heti tänne odota, mutta ei tämä mafiameininkikään kyllä kovin hauskalta kuulosta”

   Kyllä. Tämä kaikki on nyt esiinnostettujen lehtijuttujen perusteella ollut avoimesti tiedossa jo 2011 eli 7(!) vuotta sitten, mutta poliitikkojen suunnasta ei ole tapahtunut mitään (muutakuin asiaa koskevan lakimuutoksen hylkääminen 2014).

   Muita puolueita voi kyllä sitten kilvan nimitellä rasisteiksi ja Putinin kätyreiksi, samalla kun itse lobataan mm. venäläisten viisumivapauden puolesta samalla kun muu maa asettaa pakotteita…

   Ilmeisesti vaalirahaa puolueen kassaan lypsäviä lehmiä ei passaa häiritä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.