Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Kokkola verottaa vesisateesta

By | 25.9.2018
3 Comments
 • author avatar
  Haerski 1 vuosi ago Vastaa

  Kysyitte väärältä jumaluudelta. Suomessa sade- ja ukkosasioista vastaa Ukko, eli vaietulta nimeltään Perkele. Tämäkin on vaan ollut kadoksissa kristinuskon tulosta lähtien oletettavasti sen pilattua hänen maineensa peruuttamattomasti. Huhu kertoo, että Ukon etsintä oli yksi sivuhaara Airiston talousrikostutkinnassa Venäläisten sukellusvenesatamien ohella. Ei löytynyt, joten kansa joutuu tämänkin veropakolaisen rästit maksamaan.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 1 vuosi ago Vastaa

   Selvitimme asiaa. Ukko on lopettanut sateenjumalan työt liian kovan verotuksen takia. Hän huomasi, että käteen jää suunnilleen saman verran, vaikka elelisi suomalaisten sosiaalitukien varassa. Vapaa-aikaa on kuitenkin samalla rutosti enemmän.

 • author avatar
  Heino Naumanen 1 vuosi ago Vastaa

  Verotuksen uhka on toiminut ennaltaehkäisevästi. Maassa levisi pelko valtiollisesta hulevesimaksusta ja siksi kesä oli ennätyskuiva.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.